Nicklas Bendtner gik i løbet af få år fra at være et feteret stortalent i en af verdens største klubber til at være en angriber med et blakket ry, der ikke længere var plads til i de europæiske topklubber.

Nu har et succesrigt ophold i den norske klub Rosenborg med masser af spilletid og mål kickstartet den danske angribers karriere, hvilket for nylig endda resulterede i en tilbagevenden til fodboldlandsholdet.

Også brandet Nicklas Bendtner har gjort en form for comeback.

Senest med en ny rolle som global brandambassadør for den danske Idhair, der bl.a. står bag en meget populær hårvoks, der bliver solgt i over 30 lande.

Bendtner som stil-ikon

Hos Idhair fokuserer man ikke på Bad Boy-Bendtner-tiden, der bl.a. bød på det berømte/berygtede Paddy Power boxershorts-stunt ved EM i 2012  og et noget uheldigt Mercedes-fotografi på Instagram, da han spillede for Volkswagen-klubben Vfl Wolfsburg, men derimod på, at Nicklas Bendtner er ”en international stjerne, der har en fantastisk udstråling og er et stilikon for mange mennesker”.

Derfor var Nicklas Bendtner et perfekt valg, da brandet skulle finde en global brandambassadør, mener man.

- Jeg har i mange år brugt produkterne fra Idhair, og derfor glæder jeg mig også ekstra meget over nu at være indgået et samarbejde med dem om at være deres globale ambassadør, lyder det fra Nicklas Bendtner i en pressemeddelelse.

- Jeg ved, at Idhair gør det rigtig godt internationalt, og jeg tøvede ikke et sekund med at sige ja til denne fantastiske mulighed. Jeg glæder mig til at være en del af deres rejse, fortsætter den danske stjerneangriber.

Både dansk og internationalt

Den nye aftale er 2-årig, og Nicklas Bendtner vil derfor snart kunne ses i brandingen af Idhairs produkter globalt.

Idhair er 100 pct. danskejet, så det at få en både dansk og international stjernespiller som brandambassadør begejstrer brandets marketingchef, Kasper Christensen.

- For os var det meget vigtigt at finde en person med stor folkelig appeal, og da muligheden for Bendtner bød sig, sprang vi til. Vi er sikre på, at dette bliver helt fantastiske to år, hvor Idhair bliver endnu stærkere fæstnet på det danske og ikke mindst de udenlandske markeder, siger han.