Det går ikke stille for sig i Diesels nye film for parfumen “Only The Brave High”.

Filmen, der er en del af kampagnen for den nye parfume byder således på intet mindre end vovet kitesurfer-spring fra toppen af Den Sorte Diamant i København – udført af den danske kitesurfer Nick Jacobsen.

Bag filmen, der skal bruges i Danmark og Sverige, står Virtue Scandinavia - Vices in-house bureau - og  Anne Marie Tromholt-Qwist, Marketing Director Scandinavia, L’Oréal Danmark, siger om valget af det danske bureau:

- Vores mål var at skabe awareness for Diesel Only The Brave-duften i en målgruppe, der kan være vanskelig at fange med traditionelle media-formater. Derfor ønskede vi at skabe et lokalt content, der både var tro mod den originale internationale kampagne, men samtidig kunne styrke brandets relevans. Virtue kom med en ide, vi syntes ramte plet.

Ikke alt for poleret
Produktet henvender sig til målgruppen, der beskrives som unge, urbane mænd, og Diesel havde et ønske om at kommunikere “Only The Brave High” på en nordisk måde.

Det vil sige ikke som en klassisk parfume-reklame, men som autentisk, engagerende content, der ikke var for poleret.

- Vice og Virtue er det førende bureau inden for content udvikling, og de har både en stærk forståelse for den unge målgruppes krav, samt et meget højt kvalitetsniveau i det endelige produkt. Derfor var det naturligt at vælge at samarbejde med dem, Det har været et rigtig godt samarbejde, og vi er meget tilfredse med det endelige resultat, og vi har store forventninger til kampagnen, siger Anne Marie Tromholt-Qwist.

Tæt på at opgive
Hos Virtue fortæller Art Director Trine Qvistgaard, at man havde mange indledende samtaler med Nick i forhold til location:

- Til at starte med, ville vi have haft ham til at hoppe ud fra Codan Bygningen, men Nick vurderede at det var for farligt. Vi ændrede til Den Sorte Diamant, som ligger lidt tættere på vandet, men selv dér var han enormt nervøs for stuntet. Vi havde kun et vindue på tre uger til at skyde filmen, hvor hele holdet sad stand by. Nick sad stand by i Sydafrika, og vi havde en mand siddende der konstant opdaterede os på vindforholdene, fortæller Trine Qvistgaard.

Da optagelserne skulle finde sted stod hele holdet på taget af Den Sorte Diamant i -2 graders kulde. Det sneede og vinden skiftede konstant.

- Da vi var klar til springet, og alle kameraer rullede, skiftede vinden pludseligt. På det tidspunkt tænkte jeg, at det ikke ville lade sig gøre at gennemføre. Men så sagde Nick ”Fuck det, jeg skal sgu’ prøve det her”. To sekunder efter, løb han mod kanten, sprang og vores hjerter sad oppe i halsen, mens tiden stod stille i de sekunder han styrtede mod vandet. Nick landede sikkert og alle åndede lettede op, da det lykkedes, fortæller Trine Qvistgaard.

Hele filmen endte i øvrigt med at blive skudt i ét take til trods for, at det var planlagt at filme hoppet to gange, fordi Nick simpelthen vurderede, at det var for farligt at hoppe endnu en gang.

Du kan se resultatet her – efterfulgt at Behind the Scenes og et interview med Nick Jacobsen.

Credits under filmene.

Only the brave high

Behind the scenes

Interview med Nick Jacobsen

 

CREDITS

Creative Director: Morten Grubak

Art Director & Instruktør: Trine Qvistgaard

Ass. Instruktør: Frederik Paludan

Copywriter: Emil Asmussen

Account: Jakob Lykke

Producer: Anne Hedegaard

DOP: Victor Knötzel

Fotografer: Erik Gonzalez, Emil Fogh & Andreas Ascanius

Drone operatører: Alex Suhr & Tao Ahler

Kitesurfer: Nick Jacobsen