Kunne du tænke dig at lære mere om, hvordan et møde eller en event kan styrke et brand, forstærke en virksomheds corporate image, højne et mødeformål eller ganske enkelt gøre en fest uforglemmelig?

Så var det måske en idé at slå et smut fordi den 22. udgave af Møde & Eventmessen, der afholdes i Bella Center i slutningen af måneden.

Har kan man i mødet med de omkring 300 udstillere i hvert fald blive opdateret på, hvad der rører sig inden for området i øjeblikket.

Derudover bydes der bl.a. på foredrag med business angel Birgit Aaby, journalist og forfatter Maise Njor, professor i filosofi og debattør Vincent Hendricks, kultursociolog og foredragsholder om tendenser i samfundet, Emilia van Hauen, Consulting futurist, ejer af Inception (London) Nils Elmark og mange flere.

De bedste skal hyldes

De 300 udstillere af venues, catering, foredrag m.v. og 2.000 deltagere kommer primært fra Danmark, men der er også udstillere fra Sverige og Tyskland.

Den 28. februar afsluttes messedagen med uddeling af Møde & Event Awards i otte kategorier til de bedste udøvere landet over.

Det er femte gang, denne award uddeles. Juryen består af et landsdækkende panel af udøvende mødeplanlæggere fra store danske virksomheder og organisationer. Der er tre nominerede i hver kategori.

Du kan læse meget mere om Møde- og Eventmessen her.