TV 2 er igen i år den danske repræsentant for Eurobest - den største europæiske award-festival inden for kreativitet - og i år får juryen hele fire danske medlemmer.

To af de danske jurymedlemmer dækker mere end en enkelt kategori hver, hvilket betyder, at der er dansk repræsentation i hele syv kategorier: Outdoor, Radio, Design, Film Craft, Interactive, Mobile og Digital Craft.

De fire danske jurymedlemmer er:

- Martin Mohr, Group Creative Director hos Hjaltelin Stahl, er dommer i Interactive, Mobile og Digital Craft

- Kristina May Pries, Designer og partner i We Are AM, er dommer i Design

- Malene Dyhring, executive producer i produktionsselskabet Honeytrap, er dommer i Film Craft

- Clare McNally, kreativ direktør hos Konstellation & Republica, er dommer i Outdoor og Radio.

Martin Mohr, der for nylig er tiltrådt som Group Creative Director hos Hjaltelin Stahl efter flere år i udlandet, senest som Creative Director hos TBWA\Chiat\Day New York, siger om sin jurydeltagelse:

- Jeg er stolt over at repræsentere Danmark i så vigtige kategorier. Kategorier som virkelig er med til at definere helt nye kreative benchmarks lige nu, i en tid hvor mere eller mindre alt, vi laver, migrerer over på mobilen, og hvor forbrugeren forventer en smuk, smart og exceptionel enkel oplevelse hver gang. Hvis du ikke formår at give folk dette på deres "first-screen", så er det tid til at komme i gang. Jeg glæder mig enormt meget til at se og bedømme det bedste, branchen har at byde på.

Tårnhøje forventninger

Kristina May Pries, der er designer og partner hos bureauet We Are AM, supplerer:

- Jeg er enormt glad og stolt over at være udnævnt til Eurobest-juryen. Mine forventninger er tårnhøje, og jeg håber virkelig på at se noget kreativt design, der ikke bare er smukt, men som også er vokset ud af en klar idé og løser et konkret problem ved at binde kommunikation, strategi og design rigtigt sammen. Når dét sker, så rejser hårene sig på mine arme, siger hun.

Malene Dyhring, executive producer i produktionsselskabet Honeytrap, har tidligere arbejdet som producer for Zentropa Film og i sit virke som adm. direktør og executive producer for Bacon CPH opnået mange internationale titler.

- Jeg glæder mig meget til en uge i selskab med dygtige reklamefolk, hvor kreativiteten er i højsædet, og hvor jeg stensikkert vil komme hjem med kufferten fuld af fantastisk inspiration, siger Malene Dyhring.

Great pizza, nice people and...

Clare McNally, der er kreativ direktør hos Konstellation & Republica i København, har tidligere arbejdet som tekstforfatter på en lang række internationale reklamebureauer herunder TBWA Hunt Lascaris i Johannesburg og 180 Amsterdam.

Hendes arbejde har vundet international anerkendelse ved Cannes International Advertising Festival, D&AD, The One Show, Archive og Shots.

Om forventningerne til Eurobest siger hun kort og godt:

- Great pizza, nice people and some very inspiring work!

Læs meget mere om årets udgave af Eurobest her.