Om godt en måned sparkes VM i fodbold i gang i Rusland, og nu er spilleselskabet Leo Vegas relativt godt rustet til at fange fodbold- og spilleglade danskeres interesse.

LeoVegas, der til daglig benytter sig af komikeren Uffe Holm som kommerciel frontfigur, har nemlig hyret to velkendte fodboldpersonligheder som ambassdører til brug i kommunikationen for LeoVegas Sport i den forbindelse.

Det drejer sig om Danmarks mest kendte, kvindelige fodboldspiller, og Årets dansker 2017, Nadia Nadim.

Hun får selskab af Thomas Gravesen, der nåede 66 landskampe for Danmark og tørnede frygtløst ud for bl.a. Vejle Boldklub, Everton og Real Madrid på klubsiden.

Han er for nylig flyttet hjem til Danmark, og Gravesen er allerede trukket i LeoVegas-trøjen. Han ser frem til en sommer med masser af VM-bold på programmet.

- Som så mange andre danskere er jeg blevet ramt af VM-feberen, og LeoVegas præsenterede mig for et projekt, som jeg kunne se mig selv i. Blandt andet synes jeg, at det er spændende at skulle arbejde sammen med Nadia Nadim, som jeg ser som verdens bedste kvindelige fodboldspiller, siger Thomas Gravesen.

Første kvindelige ambassadøraftale

Ganske flotte ord at få med på vejen fra veteranen af Nadia Nadim, der som nævnt også har indgået et samarbejde med LeoVegas Sport.

Hun bliver med aftalen den første danske, kvindelige fodboldspiller, der får en individuel ambassadøraftale med et spilleselskab.

- Jeg er superglad for at tage kvindefodbolden i Danmark endnu et lille stykke i den rigtige retning. Først og fremmest er det dog vigtigt med et partnerskab, hvor parterne arbejder i samme retning, og det er i høj grad tilfældet her, siger hun.

VM bliver affyringsrampen for samarbejdet, men LeoVegas lover, at samarbejdet ikke stopper, når VM-finalen fløjtes af.

- Vi er lykkes med at hente to personligheder fra allerøverste hylde og synes, at det er et scoop at have Nadia og Thomas ombord. De bliver begge en del af vores kommende kampagne, men samarbejdet strækker sig længere end det, siger Louise Nylén, der er marketingdirektør i LeoVegas.

Se de to fodboldpersonligheder i aktion for LeoVegas Sport her.