Copenhagen Capacity, der markedsfører Greater Copenhagen som et godt sted at placere sin virksomhed i skarp konkurrence med metropoler verden over, lancerede tidligere på året et digitalt kampagnekoncept: There is more to our happiness.

Den har ikke blot vakt opsigt herhjemme, men er nu også i spil til priser ved City Nation Brand Awards, hvor verdens bedste indsatser inden for destinations branding hyldes.

Kampagnekonceptet – der har bevist, at det godt kan lade sig gøre at trække virksomheder og talenter til Storkøbenhavn ved at slå på bløde værdier som hverdagslykke, cykelkultur og havnebade – er nomineret i hele to ud af fem kategorier.

Det drejer sig om: ”Årets bedste brand” og ”Årets bedste kommunikationsstrategi”.

- Vi er utrolig stolte af den internationale anerkendelse Greater Copenhagen har modtaget i London,  siger Louise Juhl, der er marketing- og kommunikationsdirektør i Copenhagen Capacity.

- Kampagnekonceptet, der er udviklet i samarbejde med Advice, skiller sig ud internationalt, fordi vi fortæller en overraskende historie om, at fritid, hverdagsglæde og en svømmetur i havnen rent faktisk medvirker til en konkurrencedygtig metropol.

- Vores datadrevne platform har derudover haft stor succes med at ramme de helt rigtige kanaler, så vi har ramt vores målgruppe af internationale talenter og virksomheder og gennem brugbar data blevet klogere på dem. At vores ”happiness” fortælling går rent ind hos netop denne målgruppe er noget helt nyt, fortsætter hun.

Som nævnt har Advice været samarbejdspartner i udviklingen af  kampagnekonceptet, og bureauet har også været med til at udvikle filmene, der er en del af mange forskellige indsatser, kampagnen har budt på.

Et eksempel er There is more to our happiness' spil-kampagne, der resulterede i over 20 besatte jobs i den danske spilindustri hos virksomheder, der før havde svært ved at tiltrække talenter.

Derudover har Copenhagen Capacity samarbejdet med Korsager Studio, der har produceret videoerne for Greater Copenhagen.

Du kan se en casevideo om kampagnen her:

Nøgleresultater fra den omtalte kampagne:

  • Henholdsvis 11 mio. og 19 mio. personer blev eksponeret for de to første kampagner, der hver især gav et indblik i Greater Copenhagens boomende spil- og fintechindustri. Den tredje kampagne nåede derudover 6 mio. mennesker med budskabet om, at Greater Copenhagen er et attraktivt sted at placere sin fintechvirksomhed.
  • Alene i spilindustrien førte talenttiltrækningskampagnen til over 20 besatte jobs i Greater Copenhagen.
  • Efter blot fire måneder tiltrak fintechkampagnen én virksomhed til Greater Copenhagen, mens ni andre planlagde besøg til metropolen. Resultater som disse tager normalt op til to år at opnå.