Wupti-Pede, eller rettere sagt skuespilleren Alexandre Willaume, er snart tilbage i reklameblokken på tv.

Denne gang spiller han den altoverskyggende hovedrolle i en ny reklamefilm for kosttilskuddet VitaePro, hvor han med ildhu slår fast, at ”jeg giver den gas med VitaePro, for VitaePro det virker jo”...

Filmen er i det hele taget spækket med reklameklicheer, og det er også meningen, fastslår Henrik Dessau, markedschef for VitaeLab – der står bag VitaePro – i Danmark.

- Vi har tidligere anvendt mere traditionelle reklamespots med fokus på kundeudtalelser og effekt. Nu gør vi noget nyt, siger han og slår fast, at ambitionen er at skabe sommerens danske reklamehit.

Humor og klicheer

- Dette er et anderledes greb på den måde vi tidligere er gået til markedet på. Denne gang har vi lavet en film, hvis fokus er at skabe opmærksomhed, glæde og inspiration med både humor og klicheer med et twist, fortsætter Henrik Dessau.

Intet reklamebureau har været involveret i filmen, der er produceret af det norske produktionsselskab Small Film, mens Jørund Fluge Samuelsen, fra det norske band Trang Fødsel, har komponeret musikken.

Det 60 sekunder lange reklamespot har TV 2-premiere mandag 26. juni. Filmen vil også blive vist på DK4.

Se med her:

Credits:

Kunde: VitaeLab APS

Produktionsselskab: Small Film

Producent: Elisabeth Enstad

Instruktør: Mikkel Ohrvik

Kreativ idé: Mikkel Ohrvik

Fotograf: Petter Holmern

Postproduktion: Hocus Focus

Musik: Jørund Fluge Samuelsen