Store og klodsede, tænker de fleste, når man taler om varevogne. Men sådan behøver det ikke at nødvendigvis være.

Det har Volkswagen Erhvervsbiler sat sig for at bevise med markedsføringen af den nye Crafter.

I en ny reklamefilm danser syv eksemplarer af nyheden sig således igennem en ganske elegant og stilfuld varevogns-ballet til de smukke toner af Tjajkovskijs Svanesøen.

Den nye Crafter er en af Volkswagen Erhvervsbilers største lanceringer i flere år, og ifølge Nicolai Løje Farganis, marketingchef for Volkswagen Erhvervsbiler, gik man bevidst efter en kommunikation, der kunne sætte spot på de egenskaber, man ved er populære i Danmark.

- Det internationale materiale, som vi modtager, er ofte meget lidt differentierbart i forhold til konkurrenternes, og det kan være svært at bruge dette materiale til at sætte fokus på netop de USP’er, som kan gøre en forskel i det lokale marked. Derfor har vi ønsket en anden vinkel, som kan tilføre en øget opmærksomhed på netop de features, som vi ved er efterspurgte på det danske marked, siger han.

Nem at køre

Og efter at have talt med pressen og hørt de første kunder udtale sig efter prøvetur, var der én ting, der gik igen: Den nye Crafter er meget let at køre. Bl.a. på grund af flere assistentsystemer, så man undgår buler og ridser i lakken, når der fx skal parallelparkeres, køres med anhænger eller manøvreres rundt i bytrafik

- Ved at vise bilen i en ny, kreativ vinkel får vi på en seværdig måde demonstreret, hvor elegant og letkørt bilen er med sine fremragende køreegenskaber og avancerede assistentsystemer, siger Nicolai Løje Farganis.

Reklamefilmen er udviklet af Subsero og produceret i samarbejde med produktionsselskabet U Itch I Scratch. 

Filmen er instrueret af Jesper Skoubølling og lanceres i dag online og på sociale medier.

Den vil ligeledes være tilgængelig for distribution på den globale Volkswagen marketing database med det formål at blive anvendt uden for Danmark.

Se filmen her - credits under filmen.

 

Credits

Kunde: Volkswagen Erhvervsbiler

Bureau: Subsero

Kreativt team: Michael Rud, Martin Furze

Produktionsselskab: Uitch Iscratch

Instruktør: Jesper Skoubølling