For tredje år i træk er Tuborg ude med en markant total-kampagne. Kampagnen er led i den langsigtede strategi, der skal løfte Tuborg, ikke bare på flagskibet Grøn Tuborg, men på hele porteføljen.

Tidligere har både Tuborg Øllotteri og Tuborg Derby sat alle produkter i spil og givet stærke resultater på både involvering og salg. Men i år er forbrugerinvolveringen taget ud til fordel for ren brand kommunikation.

– I år beder vi ikke danskerne om aktivt at involvere sig i kampagnen – i stedet vil vi forsøge at påvirke forbrugernes følelsesregister ved at koble den danske sangskat sammen med Tuborg, fordi vi ved, at musik på få sekunder kan vække følelser og minder til live, siger Christian Sveigaard, marketingchef for Tuborg. 

 

Mange special-eksekveringer

Når-kampagnen gør, ud over Tv og sociale medier, brug af outdoor og 20 mio. dåser og flaskeetiketter, der tager kampagnen med hjem på frokostbordet og ud på værtshusene.

Og med 30 unikke eksekveringer, alene på outdoor, og med flere hundrede unikke eksekveringer på Tuborg dåser, flasker og forpakninger, er der nok at synge med på. 

For at sikre høj gennemslagskraft er mange af outdoor-eksekveringerne tilmed udviklet, så de passer til konteksten – fx viser billedet i toppen af artiklen outdoor-kommunikation placeret ved Knippelsbro. Gæsterne i Nyhavn får også deres egen hilsen.

Christian Sveigaard fortsætter:

– Musik er en integreret del af Tuborgs brand DNA, men hvor den del tidligere har været drevet af Grøn Tuborg, går vi nu planken ud og sætter musik til Classic, RÅ og Guld Tuborg også. 

– Samtidig får vi bragt Tuborgs nye pay-off … ”selvfølgelig” … i spil. For der er en Tuborg for enhver smag og til enhver lejlighed, og den kombination er blevet til en brand-kampagne, der kommer helt tæt på følelserne, produkterne og de utallige brugssituationer.