Creativity World Forum (CWF) afholdes en gang om året, og det er et verdensomspændende samlingspunkt for kreative frontløbere.

I 2017 afholdes konferencen for første gang i Danmark. Det sker den 1-2. november i Smilets By.

Programmets keynote speaks og kreative breakout sessions bliver bredt ud over byens største kulturelle platforme, såsom Musikhuset, Dokk1 og Godsbanen, så hele byen bliver aktiveret i forbindelse med arrangementet.

2.000 mennesker fra hele verden kommer til byen i forbindelse med CWF.

- Med afholdelse af Creativity World Forum 2017 i Aarhus får vi besøg af globale virksomheder og kreative professionelle ildsjæle som allerede tæller gæster fra Shanghai, Rio og Randers, siger Martin Thim en af hovedaktørerne bag projektet.

- Det er en helt unik mulighed for at få kreativitet og innovation på den seriøse regionale og nationale agenda, og udveksle konkrete ideer og løsningsforslag til fælles kreative udfordringer som vi globalt alle står overfor, forsætter han.

Kreativ energi til alle brancher

Teamet bag Creativity World Forum tæller, foruden Martin Thim, det innovative konsulenthus House of Holmberg og kulturbureauet Culture Works, der sammen løfter opgaven på vegne af Kulturhovedstad 2017.

Og Adrian Fey fra Culture Works lover, at alle deltagere vil gå fra konferencen med hovederne fulde af innovative tanker og kreativ energi.

- Vi ønsker ikke at skabe endnu en foredragskonference med envejskommunikation i et lukket messecenter. Vi kommer til at udfordre formatet ved at brede Creativity World Forum ud på forskellige venues centralt i byen og vigtigst af alt aktivere deltagerne i at skabe proaktive løsningsforslag på konferencens temaspor og udfordringer. For os handler kreativitet netop om at skabe noget nyt og alternativt i et kollektivt forum og ikke ved udelukkende at lytte til andres succes, siger han.

Du kan læse meget mere om CWF her