Du skal ikke lede længe efter store ord eller varm luft, når det handler om kunderelationer og digital markedsføring. Det er mildt sagt irriterende. Dødirriterende.

Dét har provokeret en stærk kerne af eksperter i direkte, digital markedsføring. Gennem det seneste år har de arbejdet på at udvikle en uddannelse til dig, der kun vil lære af de bedste. Og de har syretestet uddannelsen hos beslutningstagere inden for marketing.

Måske har din egen chef været involveret? Og hvorfor? 

Fordi der er alt for meget på spil: Dine kunderelationer. Din virksomheds udvikling, muligvis endda overlevelse. Din egen karriere. Fortsæt selv. Men frem for alt: Vælg, hvad der er vigtigst.

Gør noget nu. Tilmeld dig uddannelsen Diploma in Relationship Management. På bare 5 indholds­spækkede dage vil håndplukkede marketingeksperter dele deres hemmeligheder med dig. De vil fortælle om deres vigtigste erfaringer og give dig inspiration og indsigt til at løfte din markedsføring op på et helt andet niveau. 

Læs mere om uddannelsen. Se videoerne i bunden af artiklen. Og tal med din chef. Pengene til uddannelse sidder ikke løst for tiden. Men det kan være de bedste penge, din virksomhed har brugt i lang tid.

Uddannelsen starter snart. Fordelen er så, at du kan nå at sætte din markedsføring i et nyt gear, inden det bliver sommer. Imens sidder dine konkurrenter og studerer how-to videoer eller holder møder med velmenende konsulenter.