I dag offentliggøres det, at TwentyThree som den første videomarketing-platform i verden understøtter LinkedIn Video. Med LinkedIn Video kan virksomheder dele videoindhold, som man blandt andet kender det fra Facebook.

Den danske vækstvirksomhed Templafy bruger Twentythree:

– LinkedIn er en af vores vigtigste kanaler, når vi skal tiltrække nye brugere, så vi er glade for, at vi nu også kan dele videoer på LinkedIn via vores videomarketing-platform TwentyThree, siger Casper Emil Rouchmann, Traffic Manager hos Templafy.

Med TwentyThree kan brugeren poste en LinkedIn Video på firmaprofilen og bestemme, om videoen skal postes til alle forbindelser, alle LinkedIn-medlemmer som er logget ind – eller til en bestemt målgruppe. 

Desuden kan TwentyThree’s kunder poste deres videoer på tværs af mange sociale medier og få data om, hvordan videoen klarer sig og for eksempel hvor meget salg, den genererer via de forskellige kanaler.

Video har stor gennemslagskraft på LinkedIn

Thomas Madsen-Mygdal, CEO og stifter af TwentyThree, siger:

– Der har været stor efterspørgsel efter at kunne dele videoer på LinkedIn via vores platform, og nu hvor LinkedIn Video er tilføjet, kan vores brugere dele videoer og analysere performance-data på tværs af både Facebook, Twitter, Youtube og LinkedIn.

På baggrund af 700 virksomheders brug af beta-versionen af LinkedIn Video, har det vist sig, at LinkedIn-medlemmer bruger tre gange så lang tid på at se videoannoncer som almindelige annoncer. Derudover er sandsynligheden for at indlede en dialog via videoindhold fem gange højere end ved almindeligt indhold. 

TwentyThree og LinkedIn Video er tilgængelig for de tusindvis af marketers, som i forvejen bruger TwentyThree til at håndtere millioner af videoer.

Fakta

· I 2016 lancerede Twentythree deres nuværende løsning og fokuserede 100 procent på videomarkedsføring, og er vokset markant siden.

· Stiftet i 2006, i første omgang som en slags socialt netværk med fokus på billeder.

· Konkurrenter: Kun tre reelle konkurrenter på markedet pt.: Vidyard, Wistia, and Brightcove.

· Stiftere, ejere og direktion: Thomas Madsen-Mygdal (CEO) og Steffen Fagerström Christensen.