Mens nogle af spillets dygtigste udøvere kæmper om VM-titlen i herrehåndbold på banen, forsørger Grundfos gennem et sponsorat at give opmærksomhed til FN’s Verdensmål nummer 6 og 13, der handler om at sikre adgang til vand og sanitet til alle, samt om at bekæmpe klimaforandringerne.

Det oplyser Frank B. Winther, der er Director i Group Communication.

- Mellem håndboldspillernes finurlige scoringer glæder vi os over vores mulighed for at give opmærksomhed til de vigtige Verdensmål. Håndboldtilhængerne er gode til at skabe en fest uden for banen, og vi er sikre på, at deres entusiasme og indlevelse kan være med til at give ekstra kraft og opmærksomhed til målene, siger han i en meddelelse.

En af de ting, Grundfos sætter i gang, er en bølge, der skal give opmærksomhed til Verdensmålene. I hallerne bliver de vakt til live, når mål nummer 6 og 13 bliver scoret.

Fra Grundfos lyder opfordringen, at man hjemme fra stuerne bidrager til bølgerne ved at bruge hashtagget #goal6and13.

Pumpegiganten har tidligere gjort noget tilsvarende, hvor der fulgte en donation til fire projekter i forskellige dele af verden med.

Adspurgt om det også er tilfældet denne gang, lyder svaret, at det gør der ikke.

Grundfos oplyser, at man i år kan vinde en signeret VM-håndbold. Der er også mulighed at donere direkte til Grundfos’ eget medarbejder-drevne donationsprogram, Water2Life.

VM i herrehåndbold afholdes i Danmark og Tyskland og begyndte torsdag.