Dialogbureauet Action Europe, hvis seneste regnskab viser et millionunderskud, er blevet overtaget af InterMail A/S.

- Med overtagelsen af hovedparten af Action Europe tilføjer vi ikke kun nogle meget interessante europæiske og globale kunder, vi får også nogle af branchens dygtigste folk med lang erfaring inden for relationsmarkedsføring og loyalitet.

Sådan lyder det fra Anders Ertmann, der er adm. direktør i InterMail A/S, i en skriftlig meddelelse, mens Thomas Wagner, tidligere adm. direktør i Action Europe, siger:

- Der er et rigtigt godt match mellem vores virksomheder. InterMail er på en spændende digital rejse, og udviklingen det sidste års tid har været enorm. Den rejse glæder vi os utroligt meget til at blive en del af.

InterMail A/S har fredag fremlagt regnskab. Heraf fremgår det, at InterMail A/S’ andel af koncernens resultat udgør et minus på syv mio. kr., hvilket bl.a. skyldes massive tab på ophørende aktiviteteter.

Bundlinjen forventes markant forbedret til et plus på mellem fem og 10 mio. kr. i 2018/19.

Årsagen til overtagelsen af Action Europe skal, ifølge InterMail A/S, findes i selskabets ambition om at blive ”et moderne og profitabelt europæisk full service kommunikationshus med fokus på rådgivning i, hvordan man skaber den optimale effekt af sin kundekommunikation.”

- Vi har en ambitiøs femårs strategiplan, der indebærer, at vi skal styrke og udvikle den eksisterende forretning, siger Anders Ertmann, der har siddet i direktør-stolen siden 2017.

Han tilføjer:

- For nylig tog vi et vigtigt skridt mod at blive et full service kommunikationshus med etableringen af relations- og dialogbureauet IM Loyal. Vi favner i dag både kompetencer inden for strategi, analyse og kreative koncepter, samt rådgiver om medievalg og eksekvering. Her er Action Europe et rigtig godt strategisk match.

Fire medarbejdere kommer med

Action Europes seneste regnskab er ifølge cvr.dk aflagt den 27. februar 2018 og viser et ordinært resultat før skat på minus 8.014.831 kroner. 

InterMail-brandet bliver efter overtagelsen det bærende, mens fire danske medarbejdere fra Action Europe - Thomas Wagner, Jesper Lykke, Torben Kappel og Michael Andresen - fortsætter i InterMail-regi. Det samme gør Action Europes udenlandske medarbejdere fra Sverige og Kuala Lumpur.

Overtagelsen sender antallet af medarbejdere i bureauet IM Loyal op på 15 i alt.

- Det er fantastisk, at vi har tiltrukket så dygtige og kompetente medarbejdere, som har lyst til at være med på vores spændende rejse. Jeg ser utroligt meget frem til at kunne servicere vores eksisterende og nye kunder med de stærke kræfter, som vi tilfører bureauet. De nye medarbejdere bliver en fuldt integreret del af vores virksomhed og vores tilbud til kunderne, siger Charlotte Novella, bureaudirektør i IM Loyal, i meddelelsen.