Designbrandet Bolia er kendt for effektiv og prisvindende marketing – og for at udviske linjerne mellem mode, kunst, design og musik.

Seneste skud på stammen er et samarbejde med det danske multitalent Oh Land.

Det sker bl.a. med en ny film, hvor Oh Land – siddende i en sofa midt i et Bolia-miljø – synger et nummer fra sit kommende album.

- Mit samarbejde med Bolia har været sindssygt givende. Jeg har fået frie hænder til at boltre mig i deres univers og med deres støtte, har jeg kunne puste liv i nogle af mine idéer, siger Oh Land i en pressemeddelelse om projektet.

Bureauet bag er Uncle Grey, der sammen med Bolia, Universal Music & Brands og Oh Land har produceret den første live performance.

Tilpas quirky

Og den danske kunstner er den helt rigtige profil for Bolia, lyder det fra designbrandet. 

- Oh Land er kendt for flere ting – først og fremmest som sangerinde, men også producer, model og designer. Hun er kendt for at være stilfuld, farverig, helt sig selv og tilpas quirky, siger Camilla Kallehauge Møller, PR & Communication Manager hos Bolia, og tilføjer:

- Derfor indgår hun også som en del af det koncept, vi kalder ”Blurring the lines”, hvor hun slører linjerne mellem kunst og musik. På den måde er hun den perfekte samarbejdspartner og muse for os.

Samarbejdet kommer som den seneste eksekvering i Bolia og Uncle Greys koncept ”Bolia Sofa Sessions”, hvor parterne inviterer nogle af landets største dj’s til at optræde live. I sofaerne, naturligvis.

Sofa-sang og fotoserie

Tidligere har bl.a. navne som Katrine Ring, Mikael Simpson, Rosa Lux og Anders Midtgaard optrådt i Bolias ”Sofa Sessions”.

Men Oh Lands performance er speciel, fortæller Josephine Winther-Poupinel, Director of Operations & Client Services, hos Uncle Grey:

- Det særlige ved denne performance er, at nummeret er en helt ny sang fra Oh Lands kommende album - det første album, hun udgiver efter fem års pause - og det er vi naturligvis stolte af at være en del af, siger hun.

Samarbejdet udmønter sig i øvrigt også i en billedserie, som du kan se mere til her.

Og så kan du nyde Oh Lands nye nummer ”Human Error” – der officielt udkommer den 4. januar 2019 - performet live i sofaen hos Bolia her. Adi Zukanovic akkompagnerer på klaveret.