Det midtjyske digitale bureau Co3 er netop blevet kåret som Årets Partner på Dynamicweb Softwares årlige partnerkonference.
”Co3 har i det forgangne år udvist et særdeles stort engagement og skabt en kontinuerlig positiv vækst i et udfordret marked. Med en forbilledlig tålmodighed og ihærdighed har Co3 udnyttet alle kroge og kanter af Dynamicweb Softwares produkter til at skabe innovative og banebrydende løsninger”, lød begrundelsen fra Dynamicweb Software, der gav Co3 æren for at have opretholdt og udbygget et i forvejen højt salg af software.
Og det er direktør og medstifter af Co3, Christian Søsted Poulsen, ikke overraskende godt tilfreds med.
– Vi er naturligvis stolte over og glade for kåringen som Årets Partner hos Skandinaviens største og ældste leverandør af CMS. Altså content management systemer inden for design, opdatering og vedligeholdelse af alle slags browserbaserede opgaver, siger han.
Holder fast i væksten
Det med den kontinuerlige vækst kan Christian Søsted Poulsen også nikke genkendende til - selv i de seneste måneder, hvor markedet generelt har været presset.
– Efter de første seks måneder i indeværende regnskabsår ligger vi på index 115 på top- og bundlinje, fortæller han og tilføjer, at Co3 i de senere år har oplevet omsætningsvækst på omkring 25 procent om året.
Medarbejderstaben er i øvrigt på få år gået fra 2 til i dag 15 medarbejdere.
Co3 udsprang i sin tid fra reklamebureauet IB&Co.
– Vi er gennem årene gået fra at udvikle traditionelle websites til i langt højere grad at arbejde med komplekse integrerede løsninger til blandt andet webhandel og katalogproduktion, fortæller Christian Søsted Poulsen.
Ud over prisen som Årets Partner var Co3 også nomineret i kategorien ”Årets løsning” med website/webshop til Lilly Brudekjoler. Sidste år vandt bureauet ”Årets løsning” med website/webshop til Kop & Kande.