Virksomheder og organisationer oplever, at deres relationer til omverdenen – og ikke mindst til de politiske beslutningstagere – har stigende betydning for deres forretning og manøvrerum.

Det har ført til et stigende behov for rådgivning om interessevaretagelse, politisk omdømme og positionering, agenda setting og relationsbygning hos Advice.

Bureauet er vokset markant de seneste tre-fire år, ikke mindst indenfor public affairs og stakeholder management, og nu udvides medarbejder-skaren med 3 nye specialistprofiler, så området i alt tæller 14 ansatte.
– Vores public affairs afdeling bor i et bredtfavnende kommunikationshus med alle tænkelige kompetencer lige ved hånden for at kunne drive alt fra smalle regulatoriske opgaver til langsigtede dagsordener og opbygning af omverdens-legitimitet.

– Samtidig har vi de seneste år styrket vores kompetencer inden for særligt sundhed, kultur, infrastruktur og energi, siger direktør og partner Tobias Zacho Larsen og fortsætter:
– Vores tre nye rekrutteringer vil både styrke vores policy-specialer, men vil også hver især bidrage til at styrke vores muligheder for at hjælpe vores kunder med interessevaretagelse i bredden.

– Det gælder i Danmark, men i stigende grad også internationalt. Vi er eksempelvis netop blevet hyret af European Milk Forum til at bistå med en treårig indsats

for at sætte fokus på mælks bæredygtighed i seks forskellige europæiske lande.

 

Her er de tre nye Advice-profiler

Grethe Linder Vinther (40) er i tiltrådt som Senior Advisor. Hun har de sidste 14 år specialiseret sig inden for politik, presse og partnerskaber. Senest kommer hun fra Kræftens Bekæmpelse, hvor hun blandt andet har været ansvarlig for strategiske partnerskaber.

Hun har ligeledes været specialkonsulent i Miljø- og Fødevareministeriet, og før det har hun været seniorkonsulent i Radius Kommunikation.

Martin Mogensen (35) er tiltrådt som Advisor. Martin Mogensen kommer fra Dansk Boldspil Union, hvor han har haft ansvaret for public affairs, samfundsansvar og events.

 

Mikkel Schiøler (28) er ansat som Consultant efter at have været ansat som Project Associate i Advice siden april 2017. Han har under sine studier arbejdet i public affairs afdelingen hos DJØF og været på Christiansborg for Radikale Venstre. Han er netop uddannet cand.scient.pol. fra Københavns Universitet.