Det Nasdaq-noterede selskab Agillic A/S har netop ansat Thomas G. Andersen som Chief Sales Officer. Thomas G. Andersen kommer fra en stilling som direktør for Norden i softwarevirksomheden Sitecore. Han tiltræder stillingen 1. maj 2018. 

Thomas G. Andersen kommer med en mangeårig erfaring fra en af Danmarks største successer inden for salg af software. Han kom til softwareselskabet Sitecore for 11 år siden, hvor virksomheden, der i dag har flere end 1.200 ansatte, blot var 40. 

Hos Sitecore har Thomas G. Andersen gennem årene haft flere positioner, senest som direktør for Norden og Emerging Markets. 

– Jeg er utrolig glad for, at Agillic nu tiltrækker ledende medarbejdere i en kaliber som Thomas G. Andersen, siger Johnny Henriksen, bestyrelsesformand for Agillic.

– Vi skal med provenuet fra vores nyligt overståede børsnotering ud og vokse på flere markeder. I det lys kommer Thomas med unik erfaring ift. Agillics strategi og udgangspunkt, da den vækst, man tidligere så Sitecore realisere inden for salg af CMS, er sammenlignelig med den vækst, vi nu oplever inden for marketing automation. 

– Thomas har tidligere været med til at styre en af de mest markante vækstrejser i dansk erhvervsliv, bl.a. gennem stor geografisk ekspansion, og netop den erfaring gør, at Thomas G. Andersen er den ideelle kandidat. 

En vinder, ikke bare en sælger

Jesper Valentin Holm, CEO i Agillic uddyber:

– Thomas G. Andersen er nok den eneste kandidat i Danmark, som har gennemlevet det, vi i Agillic drømmer om. Thomas kom til Sitecore, da de var blot 40 mand, hvilket er tæt på Agillic’s nuværende størrelse, så han kommer med en forståelse for vores udgangspunkt og med en værkstøjskasse til, hvordan vi bedst løftes til næste niveau. 

– Det er samtidig helt centralt for at lykkes, at vi ikke bare ansætter en masse sælgere, men derimod gør det i struktureret form, og den skabelon har Thomas også med. Med Thomas ombord får vi en bevidst leder med en stærk vindermentalitet, der matcher vores, og vi ser frem til at byde ham velkommen på endnu en vækstrejse. 

Godt produkt til et marked i vækst

Hovedpersonen supplerer:

– Jeg ser mange lighedspunkter hos Agillic ift. det udgangspunkt, Sitecore havde på samme tid i deres udvikling, med et efterspurgt produkt og et marked i hastig vækst, siger Thomas G. Andersen. 

– Jeg har i Agillic fundet en virksomhed med den rette størrelse og en vækststrategi, hvor de erfaringer, jeg har, kan bruges til at præge fremtiden og skabe noget, som kunderne sætter pris på. 

– Og så har jeg mærket en stærk kultur i Agillic med dedikerede mennesker og en ånd, som minder mig om de tidlige år i Sitecore. Sammen med ledelsen og de øvrige medarbejdere, skal der nu eksekveres i bund på den strategi, der er lagt for virksomhedens vækst, og jeg glæder mig til at komme i gang, slutter Thomas G. Andersen.

Selskabet har endvidere ansat Christian Henrik Tange som Chief Financial Officer, og han træder ind i selskabets direktion. Chr. Tange var senest ansat som CFO i Karolinska Development AB.

Agillic gik for nylig på Nasdaqs First North børs i København, aktierne blev overtegnet, og selskabet hentede godt 37 mio. kr. til den fortsatte ekspansion.