Bureaukonstellationen Zupa/Agency Spring opruster igen på medarbejderfronten – denne gang med en ny Commercial & Operations Director i skikkelse af Susanne Rydahl Drost.

Hun får til opgave at stå i spidsen for forretningsudvikling og profilering af bureauet. Hun kommer senest fra en stilling som strategidirektør hos Magnetix, og har tidligere bl.a. været ansvarlig for markedsføring og rebranding af bl.a. Statens Museum for Kunst og Nationalmuseet.

- Susanne har en solid erfaring fra både kulturområdet og bureauverdenen, og hendes kompetencer inden for forretningsudvikling, kreativ ledelse og innovation tapper direkte ind i vores strategi for fremtiden, siger Petter Pablo Sommerfelt-Venegas, Group Agency Managing Director for Agency Spring og Zupa, og tilføjer:

- Desuden kommer Susanne med erfaring fra en lidt anden kant, og det glæder vi os til at sætte i spil i en nøglerolle i feltet mellem strategi, kreativitet og digitale løsninger.

Kulturel og kommerciel

Susanne Rydahl Drost er cand.jur. og har en Master i Ledelse & Innovation, og ud over erfaringen fra Magnetix, Statens Museum for Kunst og Nationalmuseet har hun forsket i kreativ ledelse og innovation i samarbejde med Københavns Zoo og Aarhus Universitet. 

LÆS OGSÅ: NY-FUSIONERET BUREAU-GRUPPE OPRUSTER. HENTER KREATIV HOS UNCLE

Og hun mener selv, at netop kombinationen af hendes kulturelle baggrund og kommercielle mindset kan være med til at udvikle bureau-gruppen i en spændende retning. 

- Agency Spring og Zupa opererer i et interessant krydsfelt mellem kreativ kompetence, digital sans og solid forretningsforståelse. Og jeg glæder mig meget til at være en del af den organisatoriske proces, der skal drive et stort bureau med mange specialenheder fremad, siger Susanne Rydahl Drost, og tilføjer: 

- Samtidig glæder jeg mig til at sætte kreativ ledelse i højsædet og være med til at skabe nye synergieffekter i organisationen.

Udover Susanne Rydahl Drost, der tilknyttes bureauets kontor i København, har Zupa/Agency Spring fornylig ansat Jesper Hansen, tidligere kreativ direktør fra Uncle Grey, som Creative Lead i Aarhus-afdelingen. I København er Andrew Munro Berry, tidligere Senior Art Director, ansat i en tilsvarende rolle.