Toke Lund, der indtil for nylig var Head of Digital Growth Center i Dansk Supermarked, tiltræder en nyoprettet stilling som International Ecommerce Director hos det digitale bureau Novicell. 

Det sker som et led i en større offensiv på ecommerce-markedet, hvor Toke Lund kommer til at spille en central rolle i forsøget på at løfte dette område yderligere, lyder det fra Per Kirchner, adm. direktør i Novicell.

- Toke Lund er måske en af Danmarks mest markante ecommerce-ledere, og han kommer til Novicell med en enorm indsigt fra kundesiden. Ikke mindst i forhold til, hvad det er for nogle udfordringer, som de helt store virksomheder står overfor, når de skal vælge ecommerce-platform, siger han. 

- Vi har brugt tusindvis af udviklingstimer på at skabe vores eget fleksible og licensfrie ecommerce-framework, der gør det muligt at plukke og kombinere en række af de mest driftssikre og specialiserede komponenter inden for e-handel, og det er klart, at vi har store ambitioner for den del af forretningen. Og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at Toke Lund er den rette profil til at indfri de ambitioner, fortsætter Per Kirchner.

Kulturen har været afgørende

Toke Lund har igennem sine fire år hos Dansk Supermarked stået i spidsen for en bred vifte af digitale kundeoplevelser – lige fra omnichannel-initiativer til ecommerce-projekter. Og han har ved flere lejligheder arbejdet sammen med Novicell, så han har også et godt indtryk af, hvad der venter ham.  

LinkedIn fremhæver han blandt andet kulturen hos Novicell, som en af de afgørende faktorer for, at han har sagt ja til stillingen, der blandt andet også betyder, at han indtræder i Novicells ledelse. 

-  Igennem årene har jeg lært, hvor vigtigt det er at være i en kultur, der passer til dig. Jeg kender mange medarbejdere hos Novicell og ved, at både kultur og tankegang passer mig, skriver Toke Lund og fortsætter.

- Både fra kundesiden og gennem en masse kopper kaffe har jeg mødt mange kompetente og dygtige medarbejdere hos Novicell. Det er vigtigt for mig at få højt kvalificerede kolleger, der kan udfordre status quo og min egen måde at tænke på. Jeg vil helst arbejde sammen med mennesker, der er dygtigere end mig selv, skriver han.

Toke Lund får base på Novicells kontor i Aarhus.