Daniel Højris Bæk, der i 2008 stiftede Nodes sammen med Andreas Green Rasmussen, rykker nu op i hierarkiet hos Monstar Lab, der købte de danske app-specialister i august 2017.

Han er udnævnt til Executive Vice President (EVP) i det japanske konglomerat, der rummer 1.000 medarbejdere fordelt på 23 kontorer i 13 lande.

Daniel Højris Bæk får bl.a. til opgave at styrke samarbejdet på tværs af organisationen, der har ambition om at blive verdens førende udviklingshus. Daniel Højris Bæk bliver en del af det globale ledelsesteam, og han skal rapportere direkte til Monstar Labs stifter og CEO, Hiroko Inagawa.

– Det er med stor tilfredshed, at vi kan præsentere Daniel Højris Bæk i en global rolle i Monstar Lab. Han får en nøglerolle i den næste fase af vores vækstrejse, lyder det fra Hiroki Inagawa i en pressemeddelelse.

– At Daniel og resten af Nodes ledelse i et stærkt konkurrencepræget europæisk marked har skabt en førende virksomhed, og vækstet den efterfølgende, er yderst imponerende. Det er netop de erfaringer og metoder, som vi ser frem til at få sat i spil højere oppe i organisationen, fortsætter Monstar Labs CEO.

Daniel Højris Bæk ser frem til de nye udfordringer:

– Igennem de seneste 1,5 år har jeg arbejdet tæt sammen med Monstar Lab teamet omkring vores aktiviteter i Europa, hvilket har været spændende. Men det er ingen hemmelighed, at jeg nu ser frem til muligheden for at sætte mit aftryk på tværs af hele organisationen. Det er en spændende opgave, som jeg ser frem til at komme i gang med, siger den nye Monstar Lab EVP.

Daniel Højris Bæk fortsætter som bestyrelsesmedlem i Nodes, og medstifter Andreas Green Rasmussen fortsætter som CEO for Nodes Group.