Marianne Dahl, adm. direktør i Microsoft Danmark, forfremmes pr. 1. juli til Vice President for Sales, Marketing & Operations i Vesteuropa, fremgår det af en pressemeddelelse.

- Det er en spændende og stor opgave, som jeg nu kaster mig over. Vesteuropa er den næststørste region i Microsoft og dækker over 14 af verdens mest digitale og hurtigst voksende markeder, siger hun i meddelelsen.

- Sammen med dygtige kollegaer, skal vi finde nye måder at levere innovative AI-baserede løsninger til vores kunder og sikre yderligere tempo på Microsofts kultur-transformation i Europa, fortsætter hun. 

GÅ IKKE GLIP AF DAGENS VIGTIGSTE NYHEDER. KLIK HER.

Nana Bule tager over

Nana Bule overtager hjørnekontoret i Microsoft Danmark, hvor hun de seneste tre år har haft en kombineret COO og CMO-funktion.

- Det er et fantastisk tidspunkt at overtage ansvaret for den danske Microsoft forretning. Jeg er meget ydmyg over for opgaven og samtidig taknemmelig over det fundament, vi har skabt de seneste år – og over at have et dygtigt og erfarent team med mig, lyder det fra Nana Bule i pressemeddelelsen.

GÅ IKKE GLIP AF DAGENS VIGTIGSTE NYHEDER. KLIK HER.