10 medarbejdere blev i maj opsagt i den danske del af Dentsu Aegis Network, der er et af landets største netværk med bureaubrands som Carat, Vizeum, Amplifi og Isobar i gruppen.

Det bekræfter Mads Bredal, CEO i Dentsu Aegis Network i Danmark.

- Det er korrekt, at vi i maj opsagde 10 medarbejdere, som et led i vores løbende tilpasning til de forandringer, markedet gennemgår, siger han, der samtidig kan fortælle, at gruppen har fået 35 nye medarbejdere år til dato.

GÅ IKKE GLIP AF DAGENS VIGTIGSTE NYHEDER. KLIK HER.

- Vi har hyret nye medarbejdere til de digitale dele af netværket, herunder Amplifi og Isobar, mens nedskæringerne er sket i den mere traditionelle mediebureau-forretning, siger Mads Bredal til Markedsføring.

Ny direktør til Carat

I den klassiske mediebureauforretning finder man Carat, der netop har fået ny Managing Director i skikkelse af Morten Reiman Jensen, som afløser René Westendahl på posten.

Morten Reiman Jensen har fået til opgave at ændre Carats fokus, så ”det i fremtiden bliver endnu mere koncentreret om tech-kunder, der arbejder med insourcede løsninger," lyder det i en pressemeddelelse.

- Med ansættelsen af Morten Reimann Jensen får vi en direktør, der kender organisationen indgående, og som forstår at udnytte teknologi og data til gavn for vores kunder, siger Mads Bredal.

Carat opruster også på tech-fronten med den nye enhed Dentsu Technology, der refererer til Morten Reimann Jensen og som bor sammen med mediebureauet, der har adresser i både København og Aarhus.

GÅ IKKE GLIP AF DAGENS VIGTIGSTE NYHEDER. KLIK HER.

Har gjort det før

Carats nye Managing Director har været i Dentsu Aegis Network i hele karrieren. Først i Carat, senere i Vizeum som Head of Research, inden han i 2015 blev Managing Director i det digitale bureau Amplifi.

I Carat bliver opgaven ”at sætte damp under teknologien”.

- Der er et hul i markedet, som vi skal udfylde ved at bringe audience, tech og data ud til kunderne. Jeg glæder mig til at opbygge en stærk organisation og klæde vores konsulenter på til at imødekomme kundernes stigende efterspørgsel efter eksekvering af teknologiske løsninger, siger Carats nye Managing Director i pressemeddelelsen.

Morten Reimann Jensen tiltrådte sit nye job 1. juni 2019.