Virksomheden bag Dankort og NemID – Nets – der sidste år i september blev børsnoteret under stor mediebevågenhed, har fundet afløseren for den tidligere kommunikationschef, Karsten Anker Petersen.

Det bliver Pia Stoklund, der kommer til Nets fra en stilling som Viceadministrerende Direktør hos kommunikationsbureauet Mannov.

Hun er dog også ensærdeles erfaren profil på finansområdet,  idet hun tidligere bl.a. har været kommunikationschef for Nordea i Danmark.

​Bo Nilsson, Nets’ CEO, siger i en pressemeddelelse om ansættelsen:

– Det glæder os meget at Pia har sagt ja til at blive Nets’ nye kommunikationschef. Pia har omfattende erfaring fra en række tunge kommunikationsstillinger i internationale virksomheder. Samtidig er hun en stærk leder, og hun mestrer både de interne og de eksterne aspekter af kommunikationsopgaven. Vi ser frem til, at hun blive en del af Nets-teamet.

Pia Stoklund er cand. merc. i kommunikation & marketing fra CBS og har en lederuddannelse fra London Business School. Hun har en fortid som konsulent hos Accenture og har tidligere bl.a. været kommunikationschef i TDC og for Nordea i Danmark. 

Selv siger hun om de nye udfordringer:

– Jeg ser frem til at blive en del af en sektor og virksomhed under stor forandring – og jeg glæder mig meget til at møde holdet, lære organisationen bedre at kende og sammen med mine nye kolleger udstikke retningen for den fremadrettede kommunikationsindsats.

Pia Stoklund afløser Karsten Anker Petersen, der har besluttet sig for at søge nye udfordringer uden for Nets.

Hun tiltræder stillingen 1. september 2017.