En af verdens mest hæderkronede reklamefestivaler, New York Festivals Advertising Awards, har fundet frem til de over 300 Grand Jury-medlemmer, som skal være med til at bedømme de indsendte arbejder næste år.

De mange reklamedommere er fundet blandt de bedste Creative Directors, Art Directors, tekstforfattere, producere samt marketing- og PR-professionelle i 50 lande, og i år repræsenterer fire kreative Danmark.

Det drejer sig om Robert Cerkez, Creative Director hos & Co., Emil Asmussen, Creative Lead hos Vice Media/Virtue Worldwide, Jan P., Producer og Creative Director i M2 Film, og Jacob Haagen Birch, der er stiftende partner og Graphic Designer i Spine Studio.

- New York Festivals er beærede over, at disse prominente kreative deltager i Grand Jury-arbejdet i 2018, siger Michael Demetriades, der står i spidsen for New York Festivals Advertising Awards.

- Denne jury er udnævnt af deres ligemænd og -kvinder i skikkelse af de kreative, der var jurymedlemmer sidste år, og som er respekteret verden over for deres innovative arbejde og award-vindende kreative talent, fortsætter han.

Flot dansk præmie-høst i fjor

Medlemmerne af storjuryen skal via awardens onlineplatform gennemgå alle globale indsendelser af to omgange og herefter udvælge de arbejder, der fortjener at blive udnævnt til Finalists. Derefter er de med i kampen om første-, anden- og tredjepladser i 19 kategorier.

I fjor klarede danske kreative arbejder sig fornemt ved awarden, hvor & Co.’s ”The DNA Journey”-indsats og Stryhns kække Leverpostej-film ”Skurvognen”, orkestreret af bureauet Anew og produktionsselskabet M2 Film, blev belønnet med priser.

Derudover kunne Vices’ kreative bureau, Virtue, glæde sig over et ”Finalist Cerificate” for sin indsats for Arla Essens, hvilket også gjaldt den tankevækkende kommunikation for NGO’en ”Don’t Label” som Shoot Happens og Mindshare stod bag.

Der er deadline for indsendelser til næste års konkurrence 31. januar, hvilket du kan læse meget mere om her.

Årets awards uddeles ved en stor ceremoni i Lincoln Centeret i New York den 17. maj, og du kan se alle Grand Jury-medlemmer her.