Den 1. oktober tiltræder Mette Hassing Christensen som produktionsdirektør på bureauet Konstellation & Republica.

Hun kommer med 25 års grafisk produktions-erfaring i bagagen, hvoraf de sidste 12 år har været som produktionsdirektør for EMEA hos AdPeople Worldwide.

Her var hun de sidste fire år også HR-direktør for de mere end 20 forskellige nationaliteter, der er samlet i AdPeople.

Mette Hassing Christensen var bl.a. med til opbygningen af AdPeople’s grafiske virksomhed, GraphicPeople, i Dhaka, Bangladesh.

- Vi lagde ud med fem mand og i dag er afdelingen vokset til 250. En spændende rejse der nu er endt, så en ny kan begynde. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at Konstellation & Republica længe havde stået på min ønskeseddel, lyder det fra Mette Hassing Christensen i en pressemeddelelse.

Ingen betænkningstid

- Så da muligheden kom, var der ingen betænkningstid. Også selv om jeg på det tidspunkt var højgravid. Jeg ser frem til at begynde 1. oktober, fortsætter hun.

Hos Konstellation & Republica ser Susanne Lund, CEO, også frem til samarbejdet.

- Mette har mange års erfaring i kompleks katalogproduktion. Blandt andet har hun været med til at styre Dell Accounten, hvor AdPeople producerede kataloger til 45 lande. Vi er rigtig glade for at få Mette ombord på grund af hendes stærke faglige og ikke mindst menneskelige kompetencer, siger hun.

Et stærkt hold venter

- Jeg kommer til en velfungerende virksomhed, og glæder mig til at bidrage med min erfaring fra et globalt produktions-setup. Konstellation & Republica har et stærkt hold med stor erfaring, og så har bureauet ikke mindst en ledelse med en glubende appetit på fremtiden., siger Mette Hassing Christensen.

Hovedparten af Mette Hassing Christensens tidligere opgaver har været at optimere produktionsprocesserne.

I et accelererende marked skulle der til stadighed skæres i produktionstiderne. En ikke uvæsentlig øvelse med globale retningslinjer, samt et bagland bestående af 20 nationaliteter, som dog samles af ét fælles sprog, engelsk.

- Sproget var ikke noget problem, men jeg glæder mig nu alligevel til at få en hverdag, hvor de fleste af mine kollegaer både tænker og taler dansk, siger Mette Hassing Christensen.

Respekt for manden

Hun har de sidste 13 år privat dannet par med Kenneth og sammen har de to børn. Mille på otte år og Maya på to måneder.

Den ældste var ofte med mor på arbejde på AdPeople og gik under navnet ”bureaubabyen”. Nu har Kenneth taget orlov for at passe lille Maya fra oktober, så mor kan tage på arbejde:

- Det er takket være Kenneth, at jeg kunne sige ja til dette job, og jeg ville ønske at flere mænd gjorde som ham. Så fik vi sikkert også flere kvindelige ledere, som så mange jo efterspørger, slutter Mette Hassing Christensen.