Der er gang i butikken hos det kreative bureau Virtue Scandinavia, som på det seneste har vundet globale budgetter for bl.a. Danone og Malibu Rum - og nu sættes endnu flere kreative kræfter ind.

Bureauet har således dels hentet Ryan Sherman ind som ny Senior Art Director fra AKQA London, hvor han har arbejdet for kunder som Nike og Google – og dels udnævnt Emil Asmussen til ny Associate Creative Director.

Han kommer fra Virtues egne rækker, hvor han i to år har været Senior Copywriter og Creative Lead.

Om oprustningen siger fortæller Morten Grubak, Creative Director hos Virtue Scandinavia:

- Cirka 80 procent af vores arbejde er på skandinavisk eller internationalt niveau, så vi har brug for kreative, der forstår at arbejde på tværs af kultur, sprog og grænser - og ikke mindst lave arbejde, der resonerer i hele verden.

Skal skabe kultur - ikke snylte på den

Ryan Sherman, der altså er ny Senior Art Director på bureauet, er født og opvokset i England og har en Webby Award fra 2017 for casen Gif Goat med i kufferten til København – du kan se casen her.

Han siger om skiftet til Virtue:

- In this industry I feel we have a responsibility to create work that adds to culture, not leech from it. Everyone here at Vice/Virtue lives and breathes this value. I'm looking forward to making stuff and telling stories people our age actually want to watch and hear, and to not just clutter newsfeeds.

Emil Asmussen har været Senior Copywriter og Creative Lead hos Virtue siden februar 2016, hvor han kom til bureauet fra Umwelt. Tidligere har han bl.a. været konceptudvikler og manuskriptforfatter hos NIMB.tv og skribent hos Bitchslap Magazine.

Sidste år blev han udnævnt til Grand Jury-medlem ved New York Festivals, ligesom hans arbejde sidste år vandt priser ved bl.a. Lovie Awards, Eurobest og New York Festivals.  

- Jeg synes, at vi i Virtue har bevist, at vi ikke kun er en inhouse kreativ afdeling hos Vice. Vi kan vinde store internationale budgetter, og vi har fået hul på at vinde priser ved internationale award shows, så jeg er glad og stolt over at få lov til være med til at sætte den kreative dagsorden, siger han.