Det er en erfaren herre, der fra i dag bliver en del af LEAD-familien med titel af PR-direktør.

Navnet er Rasmus Windfeld, og han har siden 2011 været pressechef hos Siemens A/S og Siemens Wind Power, det nuværende Siemens Gamesa, og ham er de glade for at få om bord hos LEAD:

- Rasmus er en vanvittig dygtig kommunikatør, en af de bedste pressechefer i Danmark og tilmed et godt og energisk menneske, som længe har været en god ven af huset. Nu bliver han en del af holdet og skal bl.a. styrke os yderligere inden for corporate kommunikation. Vi er meget glade, siger adm. direktør Søren Kaster i en pressemeddelelse.

Før han kom til Siemens var Rasmus Windfeld bl.a. kommunikationschef for TDC Erhverv, ledende chefredaktør på forlaget Audio Media - og siden 2012 har han været ekstern lektor på CBS. Hvilket han bliver ved med at være.

Hos LEAD skal den nye PR-direktør - sammen med partnergruppe og ledelse - stå i spidsen for at bygge videre på kommunikationshusets rådgivningskompetencer og eksekveringskraft.

120 kilometer i timen

Og så skal han, som det formuleres i pressemeddelelsen ”sammen med hele huset sætte dagsordener og skabe fællesskaber.”

En opgave Rasmus Windfeld ser frem til:

- Jeg kender både partnergruppen, ledelsen og en stor håndfuld af husets dygtige konsulenter og det er alle sammen mennesker, jeg glæder mig vildt meget til at arbejde sammen med, siger han og fortsætter:

- Nu skal de så på deres side vænne sig til en ny kollega, der kommer med 120 kilometer i timen. Jeg holder meget af at få ting til at ske – uanset om det er tung strategi eller god eksekvering, slutter Rasmus Windfeld.

Ud over masser af andre spændende opgaver i LEAD kommer han ifølge parterne fortsat til at varetage arbejdet som pressechef for Siemens A/S og Siemens Gamesa. Men fremover altså på konsulentbasis.

LEAD har i dag 36 ansatte og forventer at byde velkommen til flere nye kollegaer i det nye år, oplyser bureauet.