De fleste husker Robotdrengene, der via danskernes og dommernes hjerter dansede, mimede og charmede sig til sejren ved konkurrencen Talent Danmark tilbage i 2008?

Nu er den ene halvdel af duoen, Jeppe Thybo, gået bureauvejen som ny kreativ lead hos Zevegraf - et ungt bureau med speciale i visuel historiefortælling,

Og med mere end 500.000.000 views og cover-videoer i tusindtal på YouTube, har han en god fornemmelse for, hvad der skal for at fange og fastholde folks opmærksomhed.

- Jeg sagde ja til jobbet, fordi Zevegraf er et sted, hvor jeg kan udvikle og udfordre mig selv. Og så er det en ung virksomhed, som jeg kan være med til at forme ved at gå ind nu, siger Jeppe Thybo og tilføjer:

- Jeg har været vant til at danse, komponere, producere musik og instruere teaterstykker. Og nu glæder jeg mig til at bruge mine erfaringer derfra til at skabe nogle engagerende historier, der gør brands interessante og relevante.

Originale og kompakte historier

Sammen med den anden halvdel af danseduoen, Nick Johnsen, har Jeppe Thybo optrådt i mere end 40 lande i løbet af de seneste 10 år, og adgangsbilletten har været deres YouTube-kanal.

Hvis man søger på eksempelvis “Robotboys dance cover” på YouTube, kommer der tæt på 100.000 hits op, men nu skal den kreative energi altså lægges i bureaubranchen.

- Jeg kommer til at tage ideen fra A-Z. Når strategien er lagt, så skyder jeg den kreative ide ind og sørger for, at vi får et resultat ud i den anden ende, som rører noget i folk, siger Jeppe Thybo og tilføjer:

- Grundlaget for Robotboys succes, var de originale og kompakte historier, som gemte sig i de korte danse. Det er den samme tilgang til historiefortælling, som Zevegraf kommer til at være kendt for.

Og det er de glade for på bureauet, lyder det fra en af partnerne, Marcus Feldthus:

- Vi har ledt efter en, der kan udvikle og eksekvere originale ideer i det høje tempo, som markedet efterspørger det i dag. Og der er få i dansk regi, der kan bryste sig af at have bygget et så stærkt internationalt brand, organisk, som Jeppe har gjort det med Robotboys. Det er en helt exceptionel kreativ kapacitet, vi får ind.

Du kan besøge Zevegraf her - og blive opdateret på Robotdrengene på Facebook her.