Efter en lang karriere hos Nordea skiftede hun i efteråret til TDC.

Men efter bare otte måneder i stillingen som kommunikationsdirektør hos telegiganten rykker hun nu ind hos kommunikationsbureauet Mannov som ny viceadministrerende direktør og partner. 

Det drejer sig om Pia Stoklund, der tiltræder sin nye rolle og stilling hos Mannov pr. 1. maj.

Med sig bringer hun mange års erfaring med kommunikation i store og børsnoterede virksomheder.

Først og fremmest har hun haft en lang karriere i Nordea, hvor hun startede på forretningssiden - og hvor hun senest gennem tre et halvt år var kommunikationschef med ansvaret for intern og ekstern kommunikation relateret til den danske forretning. Hertil var hun ansvarlig for den interne kommunikation i hele Nordea-koncernen.

Senest har hun været kommunikationsdirektør i TDC, ligesom hun har en baggrund som konsulent hos Accenture.

Rådgiverrollen er således velkendt for Pia Stoklund, og hun glæder sig til at vende tilbage til konsulentbranchen:

- Det bliver rigtig spændende at arbejde for Mannov, hvor jeg både skal være med til at udvikle bureauet og arbejde med konsulentopgaver. Jeg kender mange af de udfordringer, man som virksomhed kan stå overfor, og jeg glæder mig til at kunne bruge mine erfaringer til at hjælpe Mannovs kunder og skabe gode kommunikationsløsninger, der selvfølgelig går hånd i hånd med de forretningsmæssige mål. Og så glæder jeg mig til at arbejde sammen med en masse nye søde kollegaer, siger Pia Stoklund.

Og administrerende direktør Reinholdt Schultz glæder sig også meget til at få Pia Stoklund med på Mannov-holdet:

- Pia er en virkelig stærk profil og vil være en stor kapacitet i forhold til vores kunder og ikke mindst kollegaer i Mannov. Samtidig passer Pia som type og med sine værdier bare enormt godt til Mannov, hvor vi gør meget ud af samarbejde i alle relationer. Jeg glæder mig derfor rigtig meget til at arbejde sammen med Pia – både på kundeopgaver og i forhold til at videreudvikle Mannov i fremtiden, siger han.