Stine Sander, der fire år i træk har været at finde på listen over branchens 200 dygtigste profiler, The M List, har fået nyt job.

Hun begyndte således d. 1. februar som ny chef for Logistics & E-commerce i PostNord Danmark, hvor hun ifølge en pressemeddelelse skal stå for at udvikle den danske del af PostNords pakkeforretning, som fylder stadigt mere i koncernen.

Stine Sander kommer til PostNord fra en stilling som nordisk marketingdirektør i L’EASY, og før det har hun bl.a. været CRM-Manager i L’EASY, Wupti.com og Inspiration.

Gå ikke glip af dagens vigtigste nyheder – klik her.

The M List: En digital profil

Hun får bl.a. følgende skudsmål på The M List 2019:

- Stine Sander er en visionær og stærk leder med rødder dybt forankret i marketingdisciplinen. Hun er en fremadsynet digital profil, som mestrer direct og dialogdisciplinerne bedre end de fleste, og hun kommer med stor erfaring inden for både B2B og B2C i hhv. international og nordisk sammenhæng.

- Stine har som marketingdirektør for et af landets mest velrenommerede brands skabt øget vækst i forretningen samt evnet at samle et stærkt nordisk team under sig, lyder det bl.a. i The M List-beskrivelsen af Stinae Sander.

Gå ikke glip af dagens vigtigste nyheder – klik her.