I foråret skiftede Group M-bureauet Mediabroker navn til m/SIX i Danmark, og efter en lidt turbulent sommer, hvor bl.a. den tidligere CEO, Peter Ottesen, trådte tilbage fra topposten til fordel for en stilling som CDO, Chief Development Officer, er der igen spændende nyt fra bureauet.

Den tredobbelte Programpris-vinder fra Rambukken kan således fortælle, at man har ansat en ny CEO i skikkelse af Heinrich Thomsen.

Han kommer fra en stilling som nordisk COO i MEC, og han har tidligere været Head of Commercial & Client Development i GroupM. Desuden var han i en årrække COO hos Carat.

Nu træder Heinrich Thomsen et skridt op og skal som CEO videreføre m/SIX’ særlige DNA og kompetencesæt og videreudvikle bureauet.

- Det er med lige delt begejstring, stolthed og ydmyghed, at jeg går til opgaven. m/SIX er et af de danske mediabureau-brands med den klart skarpeste profil, og skulle fremtidens media-bureau lanceres i dag, ville det formentligt ligne m/SIX, siger Heinrich Thomsen om sine nye udfordringer.

Skarpe faglige profiler

Den nye CEO ser et stort potentiale i m/SIX, og han ser den tredobbelte Rambuk-sejr som udtryk for, at bureauets fokus og store investering har virket:

- Vores kompetencer og bureauprofil er skærpede, og potentialet er stort. Jeg har et stærkt team i ryggen, og læner mig derfor trygt op af en række utrolig skarpe faglige profiler, hvorfor jeg kan fokusere på at bidrage med at udvikle bureauet og sætte bureauets unikke erfaringer i spil over for langt flere af de danske annoncører, siger Heinrich Thomsen.

Om ansættelsen af Heinrich Thomsen siger Morten Kristensen, CEO i MediaCom Danmark:

- Heinrich Thomsens cv vidner om et årelangt og klart fokus på at skabe værdi hos kunderne. Og når du til dette kan lægge, at han er en stærk leder, så er han den helt rette profil til m/SIX, som i dén grad står skarpt.

Der ansættes i øvrigt ikke en ny decideret nordisk COO i MEC, idet man arbejder på at stillingen bliver re-scopet som en del af det nye Wawemaker-setup (sammenlægningen af MEC og Maxus til årsskiftet, red.)

m/SIX er repræsenteret i over 25 lande – med godt 40 kontorer. I Danmark er de 35 medarbejdere i m/SIX fordelt på to kontorer, i henholdsvis København og Aarhus.

Heinrich Thomsen overtager CEO-posten efter Lasse Clarke Storgaard, der efter gensidig aftale fratrådte i august.