&Partner, der i december hapsede ansvaret for udviklingen af alt kreativt arbejde i Danmark for Burger King, har for alvor fået gang i hjulene på bureaumarkedet.

Derfor ansætter &Partner nu to grafikere og en projektleder, der skal være med til at løfte virksomhedens mange nye kunder og opgaver. De tre nye faste medarbejdere er faktisk en 4-dobling af inhouse kapaciteten, thi stifteren var ene mand på posten.

– Vi blev meget overvældede over den store efterspørgsel på vores kompetencer, der fulgte i kølvandet på annonceringen af samarbejdet med Burger King. For at kunne følge med og udnytte efterspørgslen har vi valgt at opruste, fortæller Jacob Færtz, ejer af &Partner.

Udvidelse af inhouse kompetencer

&Partner har fastansat projektleder Line Rude Edlefsen, der har baggrund i Milestone Systems og Shell, og de to grafikere Sven-Ulrik Burchard og William Ditlev Barfod. Sven-Ulrik Burchard har arbejdet for bureauerne Kadaver og AM og har bred erfaring fra mediebranchen, og William Barfod kommer fra det grafiske bureau Propellant.

– Line er ansat for at styre de projekter, der følger i kølvandet på Burger King-projektet. Hun er vant til at projektlede for et globalt brand, og det niveau matcher både vores ambitioner og behov, siger Jacob Færtz.

Arbejdstryk grundlag for oprustning

Oprustningen kommer en smule tidligere end forventet. Men kontrakten med Burger King satte simpelthen så meget skub i opmærksomheden, at ansættelserne var nødvendige, fortæller Jacob Færtz.

– Vækst kommer aldrig for tidligt, men mere end en fordobling af bureauets kapacitet på to måneder er selvfølgelig et udtryk for et vist arbejdstryk. Vi sætter selvfølgelig pris på, at &Partners kompetencer er i høj kurs, slutter han.

&Partner har naturligvis en række faste bureau-partnere i netværket, så de fire ildsjæle er ikke ene om at drive kommunikationen for kunderne.