Der var kampvalg, da Creative Circle i denne uge afholdt sin årlige generalforsamling – og når man er en frivillig forening, så er medlemmernes engagement ikke blot glædeligt, men også nødvendigt.

- Creative Circle har til formål at højne kreative standarder. Det ændrer sig ikke, men vi justerer hele tiden i måden, vi arbejder på. Derfor er det godt med både fornyelse og kontinuitet i foreningen, siger Dorte Nielsen.

På generalforsamlingen blev der valgt medlemmer til bestyrelsen, og der blev sagt både goddag og farvel – og mange tak til Marcus Fuchs fra Trouble og Thomas Kolster fra Goodvertising:

- Marcus Fuchs' indsats rækker ud over hans tid i bestyrelsen: Indsendelses-sitet til CCA er hans værk, og han har i det hele taget ydet en enorm indsats på den digitale side af Creative Circle – det gælder teori, opbygning og kategorier," siger Dorte Nielsen, formand for Creative Circle, og tilføjer:

- Thomas Kolster har ikke alene haft stor indflydelse på vores nye Impact-kategori, men også – via sit globale arbejde – tilføjet et international udsyn i foreningen og i award-sammenhæng. Det er vi meget taknemmelige for.

Nye fra &Co. og McCann

De nye medlemmer er Lone Tvedergaard Bach fra &Co. og Cris Anthony Hödar fra McCann.

- Vi har en bestyrelse, der favner bredt – ikke kun i discipliner, men også i størrelsen i de bureauer, medlemmerne kommer fra, siger Dorte Nielsen.

Bestyrelsen har konstitueret sig, og det betyder, at Dorte Nielsen fortsætter som formand og Stig Lauritzen som næstformand.

- Vi vil efter sommerferien tage fat på arbejdet. Det er derfor for tidligt at være udtømmende og konkret, men allerede nu kan vi godt løfte sløret for et Creative Works-arrangement i efteråret. Lige som vi sigter mod at afholde Young Creative Circle Awards i efteråret for at give de unge større fokus, siger Dorte Nielsen.

I forbindelse med Creative Circle Awards’ 10 års jubilæum er det i øvrigt blevet muligt at bestille ekstra statuetter samt trykte diplomer – designet af Romeo Vidner.

De kan bestilles hos Camilla Næraa og bliver leveret til maj.

Creative Circle – her er den nye bestyrelse

·       Dorte Nielsen, Center for Kreativ Tænkning - formand

·       Stig Lauritzen, Uitch I Scratch - næstformand

·       David Asmussen, Orbit Red

·       Jesper von Wieding, Pearlfisher

·       Romeo Vidner, re-public

·       Silas Gøttler, DRUM

·       Niels Heilberg, Heilbergs

·       Pelle Martin, Spring/Summer

·       Janne Østergaard, freelance

·       Jan Andersen, A-Design

·       Mathias Birkvad, Crispin Porter + Bogusky

·       Anders Røge, Advice

·       Lone Tvergaard Bach, &Co / NoA

·       Cris Anthony Hödar, McCann Copenhagen