Theis Hector forlod i september direktørposten hos Dansk Reklame Film for at blive øverste chef i Egmont-ejede Nordisk Films medieforretning.

Nu er afløseren fundet, og valget faldt på Carsten Ellemo, der rykker ind i Dansk Reklame Films hjørnekontor i morgen.

Her får han til opgave at videreføre og udvikle Nordisk Films danske biografreklameforretning, som de seneste seks år har præsteret to-cifrede vækstrater.

- Biografreklame har oplevet solid fremgang de seneste år, og vi ser fortsat stort potentiale. Jeg er rigtig glad for, at vi kan sætte en kapacitet som Carsten Ellemo i spidsen for denne udvikling, lyder det fra Theis Hector, nordisk CEO for Nordisk Films medieforretning, i en pressemeddelelse.

- Carsten kommer med en meget relevant erfaring, som jeg er sikker på, at Dansk Reklame Film kommer til at nyde godt af. Vi benytter samtidig lejligheden til at dele vores danske del af medieforretningen op, således at Airmagine fremadrettet refererer direkte til mig, mens Carsten kan have fuld fokus på Dansk Reklame Film, fortsætter han.

Masser af reklame-erfaring

Carsten Ellemo kommer fra en stilling som Business Director for Digital Sales i mediekoncernen MTG. Her har han været ansat i 17 år i forskellige kommercielle stillinger.

Han har bl.a. tidligere arbejdet med tv-reklame og partnerskaber, men senest haft det kommercielle ansvar for MTGs digitale produkt, omfattende blandt andet Viafree.dk, TV3Sport.dk og TV3.dk.

Carsten Ellemo ser frem til det nye job.

- Efter 17 fantastiske år i MTG er jeg stolt over nu at skulle overtage det daglige ansvar for Dansk Reklame Film og ser frem til at arbejde sammen med dygtige kollegaer.

- I en forbrugerhverdag med mange kommercielle indtryk, tror jeg på, at biografreklame har en kvalitet, der kan give et unikt bidrag på enhver medieplan. Et stilrent produkt med høj transparens og sikkerhed, hvor synlighed og impact er i særklasse, og hvor brand building op ad premium content bør være det, alle annoncører med rette kan forvente, siger Dansk Reklame Films nye direktør.