Det er kun to år siden, at Regner Lotz blev udnævnt som kreativ direktør for Saatchi & Saatchi Copenhagen, hvor han skabte nydelige resultater.

Ved årsskiftet sætter han sig i stolen hos Konstellation & Republica som Creative Lead:

– Man kan avancere som kreativ, ikke så meget i titler, men i muligheder. Og med det set-up, der er på Konstellation & Republica, virker det som om, at der er uanede mængder af slagsen, siger Regner Lotz.

– Kompetencerne er på plads, og jeg føler, at der er en stor forståelse for det fokus, der skal sættes på det digitale område. Samtidig er der skabt et fantastisk miljø for kreativitet.

– Med initiativer som f.eks. REACT beviser K&R, at de er villige til at tænke i nye baner helt ind i deres grundvold, hvilket for mig er noget af det vigtigste, hvis man vil forblive relevant i den verden, vi lever i nu, uddyber Regner Lotz.

Mange internationale erfaringer og awards

Før Saatchi & Saatchi har Regner Lotz arbejdet i flere lande: Tyskland, Sydafrika, USA og Holland. Det har ikke alene indbragt en betydelig global viden, men også en lang række fornemme priser fra bl.a. Cannes, Eurobest og Clios – og ikke mindst ved danske Creative Circle Award 2016.

– Jeg glæder mig meget til at arbejde sammen med Regner. Han har et utroligt højt fagligt niveau, en moderne tilgang til nye kreative arbejdsformer – og så er han ikke mindst et ualmindelig sympatisk menneske, siger Susanne Lund, adm. dir. fra Konstellation & Republica.

– K&R har store kunder, blandt andet Coop, som i mine øjne både er agile og fremtidsorienteret. Der sker så mange ændringer i vores købsmønstre lige nu, som man skal være hurtig til at opfatte. Derfor er det også en stor fordel, at bureauet efter min mening har de bedste plannere og strateger.

– Det bliver vildt spændende, og jeg ser frem til at arbejde med alle dem, jeg kender – og alle dem, jeg har til gode at lære at kende. K&R har, hvad der kræves. Både for at følge med, men også for at sætte barren højt, slutter Regner Lotz, der starter på Konstellation & Republica 2. januar 2017.