Som et led i Clientis 2020 strategi, hvor bureauet i højere grad vil fokusere på integrerede brandløsninger, sker der nu en udvidelse af ledelsen i Aalborg.

– Rasmus Risbjerg har siden han kom til os præsteret rigtige gode resultater, siger direktør Anders Bjørnstrup og fortsætter:

– Samtidig har Rasmus en række kompetencer, som vi gerne vil have mere i spil. Derfor deler vi ledelsesopgaverne i Aalborg anderledes op, sådan at Rasmus overtager ansvaret for salg og kundeservice fremadrettet. Rasmus får derfor titlen Kontaktdirektør.

I samme forbindelse bliver Rasmus Risbjerg optaget som partner i Clienti A/S. 

Fart over feltet i Aalborg

Rasmus Risbjerg er naturligvis tilpas med udviklingen, og glæder sig til at komme endnu tættere på forretningen og samtidig bidrage til implementeringen af den nye 2020 strategi.

– Der har været fart over feltet hos Clienti siden starten i 2011, og vores næste naturlige skridt er at cementere vores position i markedet som integreret brandbureau, siger Rasmus Risbjerg.

– Jeg ser derfor frem til at skulle sikre, at der er sammenhæng imellem vores strategiske afsæt og den service og værdi, vi tilfører såvel vores nuværende som potentielle nye samarbejdspartnere på tværs af brancher og ikke mindst platforme.

– Udover udfordringen som kontaktdirektør, så er jeg samtidig super-glad og stolt over at få muligheden for at blive partner i Clienti, slutter Rasmus Risbjerg.