Outdoor-virksomheden Clear Channel International har udpeget Henriette Zeuchner som ny CEO for Clear Channel i Skandinavien. Hun bliver også medlem af det såkaldte European Executive Committee team. 

Det oplyser Clear Channel International i en pressemeddelelse.

Justin Cochrane, der er europæisk CEO hos Clear Channel International, lægger vægt på, at Henriette Zeuchner har erfaring med at lede digitale transformationer. En rejse som Clear Channel også er på. 

- Vi er henrykte over at byde Henriette velkommen ombord til at lede Clear Channel i Skandinavien i den næste fase af selskabets transformation, siger han i pressemeddelelsen.

Selv siger Henriette Zeuchner, der kommer fra en stilling som CEO hos Discovery Networks Sweden, at hun blandt andet er imponeret over den udvikling, som Clear Channel har været igennem i de senere år:

- Jeg ser frem til at arbejde sammen med de forskellige teams i Skandinavien og til at tage vores løsninger til det næste niveau. Yderligere udvikling af den digitale produkt-portefølje er selvfølgelig en prioritet og noget, som jeg har stor erfaring med fra andre brancher, siger hun og fortsætter:

- Jeg kommer også til at arbejde aktivt inden for bæredygtigheds-området, hvor Clear Channel allerede har spændende projekter - lokalt og internationalt.

Henriette Zeuchner tiltræder 16. september.

GÅ IKKE GLIP AF DAGENS VIGITIGSTE NYHEDER. KLIK HER.