Det digitale Odense-bureau Oxygen har udvidet partnerkredsen for anden gang i bureauets historie. 

Det betyder, at de tre hidtidige Oxygen-partnere, Claus Tjelum Winther, Thomas Mortensen og René Tristan Lydiksen, får selskab af to af bureauets nøglemedarbejdere, teknisk chef Michael Pedersen og produktionschef Christian Juel, i partnerkredsen pr. 1. januar 2019. 

- Begge d’herrer har været i virksomheden i 12 år, lyder det bl.a. fra Oxygen-partner Thomas Mortensen i en pressemeddelelse, hvor han også kalder de to nye partnere for ”kulturbærere”.

GÅ IKKE GLIP AF DAGENS VIGTIGSTE NYHEDER - KLIK HER.

De to nye partnere læste begge til IT-ingeniør på SDU og startede samtidigt i Oxygen tilbage i 2007. 

- Jeg er enormt stolt over den udvikling, Oxygen har haft gennem årene, hvor jeg har været med ombord. Det at træde ind i partnerkredsen for Oxygen føles som et naturligt næste skridt og er noget som giver endnu mere blod på tanden for de kommende år, siger Michael Pedersen.

Partnerskab: En måde at holde på talenterne

Claus Tjelum Winter, partner i Oxygen, fortæller, at det er vigtigt for ham, at bureauet holder ”godt fast i vores talenter”.

- Og et af virkemidlerne er mulighederne for et medejerskab. Vores talentmasse i Oxygen er helt afgørende for vores succes, da vi jo lever af viden og erfaring, slutter Claus Tjelum Winther. 

Oxygen er med sine 17 år på bagen et af landets ældste digitale bureauer, der fokuserer på e-handelsløsninger til virksomheder. 

Bureauet landede i 2018 en omsætning på godt 18 mio. kr. og knap 11 pct. i EBITDA. Den nu fem mand store partnerkreds i bureauet forventer at løfte forretningen med mere end 20 pct. i 2019. 

GÅ IKKE GLIP AF DAGENS VIGTIGSTE NYHEDER - KLIK HER