Endnu et stærkt digitalt bureau er flyttet ind på Rentemestervej, hvorfra Peytz & Co på vegne af kunderne sender over fem milliarder nyhedsbreve ud til de glade modtagere.

Det er bureauet Goos, der er specialiseret i udvikling af skalerbare webløsninger og eksperter i integrationer samt mobil- og webapplikationsudvikling, der nu er en del af Peytz gruppen.

GOOS’ kunder tæller blandt andre ECCO Sko A/S, Shell Danmark, Dansk Industri, FacilityOrganizer, KFUM Spejderne, CAP Partner og Aalbæk Specialiteter. Bureauet tæller i alt 10 medarbejdere i København og Sofia.

Peytz & Co opgraderede allerede mobil- og web-kompetencerne i 2016 via fusionen med MOC A/S lige som opkøbene af CreateInside og Eye4web styrker bureauets position som et af landets førende digitale bureauer.

– Flere og flere ser nu potentialet ved at bringe data om kunderne i spil direkte i forhold til, hvordan den enkelte kunde mødes i de digitale kanaler – og med hvad, siger Christian Peytz, adm. direktør i Peytz & Co.

– Samtidigt er flere brancher udfordret af digitaliseringen, og egentlig disruption er et meget reelt scenarie for mange. Samlet giver det et massivt behov for hjælp, og her tilbyder vi gennemprøvede, effektive processer inden for innovation, nytænkning og teknik.

Både opkøb og organisk vækst

Ydelserne er efterspurgte, og for Peytz & Co har det medført en naturlig vækst flankeret af egentlige opkøb i branchen.

– Vi er vokset organisk indenfor forretningsrådgivning, design og brugeroplevelser. Når vi taler udvikling af applikationer, og de tilhørende integrationer og skræddersyede løsninger, har vi vel snart tradition for at måtte købe op for at kunne følge med efterspørgslen, uddyber Christian Peytz.

De nye folk i butikken siger:

– Vores kunders behov vokser også, så det er helt naturligt, at vi har kigget efter den rigtige samarbejdspartner, siger Jesper Goos, direktør for GOOS.

– Det har vi fundet via fusionen med Peytz & Co. De tilbyder mange af de ydelser, vores kunder har efterspurgt, samtidig med, at de bruger mange af de samme teknologier og processer som os. Vi er blevet taget utrolig godt imod, og ser meget frem til at være en del af Peytz & Co.

Jesper Goos indtræder som partner i Peytz & Co ved handlen.