Moland Film, reklamefilmselskabet bag blandt andet TV 2’s massivt prisvindende ”Alt det vi deler”-film, har føjet multitalentet Magnus Millang til selskabets liste over instruktører, der omfatter velkendte navne som Asger Leth, Johan Tappert og Nikolaj Lie Kaas.

Magnus Millang, der udover at være manuskriptforfatter, skuespiller og komiker altså også instruerer film, er nok mest kendt for komik og satiriske karakterer.

Ikke mindst den øretæveindbydende og selvglade ejendomsmægler Jeppe K fra Danish Dynamite-serien.

GÅ IKKE GLIP AF DAGENS VIGTIGSTE NYHEDER. KLIK HER.

Mange reklamefilm i bagagen

De senere år er Magnus Millang dog trådt i karakter som filminstruktør med såvel fiktions- som reklamefilm.

Senest havde instruktørens spillefilmsdebut, ”Selvhenter”, premiere i foråret med ganske fine anmeldelser til følge.

På reklamefilm-fronten har han bl.a. gjort sig bemærket med en serie for Jem&Fix, udarbejdet for Uncle Grey, flere jule-reklamefilm for PostDanmark samt en klimadebat-serie for energi- og telekoncernen SE.

GÅ IKKE GLIP AF DAGENS VIGTIGSTE NYHEDER. KLIK HER.

Millang: Rart ikke længere at være løsgænger

Hos Moland Film ser stifter, CEO og producent Christian Bévort frem til samarbejdet:

- Magnus Millang er en af de få instruktører, der klarer vandringen mellem filmkunsten, TV og de kommercielle produktioner, siger han og fortsætter:

- Før i tiden kunne en spillefilmsinstruktør lave en reklamefilm på siden uden helt at have hjertet eller hovedet med sig. I dag kræver reklamefilm og nye content-formater ofte et blandings-narrativ, som man kun lykkes med, hvis man har både talent og fokus.

Selv siger Magnus Millang om det nye samarbejde:

- Efter en periode som løsgænger, har jeg lyst til igen at have en fastere grund at stå på, når jeg laver reklamefilm. Moland Film har en lang tradition for at være stærke på comedy, men har også rykket sig med nye typer af fortællinger. Den kombination passer mig rigtigt godt, siger han.

Den nye aftale trådte i kraft den 1. august.

GÅ IKKE GLIP AF DAGENS VIGTIGSTE NYHEDER. KLIK HER.