Så sent som i onsdags kunne kommunikations- og konsulenthuset RelationsPeople, der er en del af PeopleGroup, meddele, at man havde optaget en ny partner i skikkelse af Sofie Desmareth Riemann - og nu er der igen nyt på navnefronten fra bureauet.

Det drejer sig Anders Monrad Rendtorff, der ved årsskiftet er trådt ind som ny associeret partner i virksomheden.

Anders Monrad Rendtorff har 25 års erfaring med alle områder inden for kommunikation - bl.a. som global kommunikationsdirektør i de to danske børsnoterede virksomheder, Coloplast og Vestas.

I begge virksomheder havde han det øverste globale ansvar for kommunikation, branding og public affairs og spillede desuden en central rolle i at udvikle og forankre virksomhedernes forretningsstrategi.

- Anders har omfattende erfaring med komplekse forretningsmæssige problemstillinger, som er relevant for flere af RelationsPeoples kunder. Anders’ varemærke har altid været, at løsninger skal være fagligt ambitiøse men også enkle, så de virker i praksis, og på den måde passer han godt ind i RelationsPeoples måde at arbejde på, siger adm. direktør og partner Kristian Eiberg.

Anders Monrad Rendtorff er cand. scient. soc. fra Roskilde Universitet og eMBA fra Copenhagen Business School og har desuden tidligere været kommunikationschef i Telia, Copenhagen Business School, Ericsson og BG Bank. Karrieren startede i 1991, hvor han var konsulent hos Advice.

I dag er han desuden ekstern lektor på Copenhagen Business School, bestyrelsesformand i GAME og talsmand for K1, det ny danske kommunikations-community.