Det er ved at være et stykke tid siden, TDC Group har kunnet prale af en kommunikationsdirektør, men nu er opruster telegiganten igen på kommunikationsfronten.

Det sker med ansættelsen af den 46-årige Pia Stoklund, der kommer fra en lignende stilling i Nordea, og som i TDC får ansvaret for selskabets overordnede kommunikationsstrategi og in- og eksterne kommunikation.

- Vi har brug for en stærk og integreret kommunikationsplatform i vores arbejde med koncernens omdømme og image i de kommende år. Til det formål har vi været ude efter en erfaren profil, og det har vi fået med Pia Stoklund, siger adm. direktør, koncernchef Carsten Dilling, TDC Group, i en pressemeddelelse.

Pia Stoklund har i dag en kombineret rolle, hvor hun er ansvarlig for intern og ekstern kommunikation i Nordea i Danmark - og samtidig har hun ansvaret for den interne kommunikation på tværs af Nordea gruppen.

Hun har på nær en afstikker til Accenture som change management konsulent, været i Nordea siden 1994, hvor hun også har arbejdet med forretningsudvikling og forandringsledelse, og hun glæder sig til sit nye job:

- Ligesom Nordea er TDC en virksomhed, som alle kender, og som alle har en holdning til. Som jeg ser det, har TDC Group stort potentiale med den viden og de kompetencer, som organisationen besidder. Det ser jeg frem til at blive en del af, og det glæder jeg mig til at hjælpe med at udfolde og sætte i spil, siger hun.

Pia Stoklund er cand.merc. i kommunikation og afsætning samt HD i organisation og ledelse fra CBS. Derudover har hun en strategisk ledelsesuddannelse fra London Business School.

Hun tiltræder i TDC Group senest den 1. september.