Torsdag kom det frem, at Europas største bureaugruppe, Publicis, slår de to bureauer Saatchi & Saatchi og Reputation sammen i Danmark.

Christian Madsen, hidtidig adm. direktør og partner i Reputation, forlader i den forbindelse det danske Publicis-bureau, som han dog vil være tilknyttet det meste af 2019, fortæller han til Markedsføring.

Hvad skal du derefter?

- Jeg har masser af ideer, men endnu ingen konkrete planer. Jeg har været hos Reputation i 14 år, hvoraf de seneste tre år har været som adm. direktør, så der har været tryk på. Det eneste, jeg er sikker på, er, at jeg skal prøve noget nyt, siger Christian Madsen.

GÅ IKKE GLIP AF DAGENS VIGTIGSTE NYHEDER. KLIK HER.

Beslutningen om at slå Reputation og Saatchi & Saatchi sammen skyldes et ønske om at reducere antallet af bureau-brands i Publicis-koncernen, og Christian Madsen kalder det ”en smule vemodigt” at skulle sige farvel til det bureau-brand, han har været med til at opbygge igennem de seneste 14 år.

- Jeg glæder mig over at have været med til at skabe et bureau, der alle årene har leveret såvel gode økonomiske resultater som reel forretningstransformation for kunderne, siger Christian Madsen.

Den tidligere Reputation-direktør ved endnu ikke, om fremtiden bliver i bureaubranchen, som han kom til i 2004 efter at have høstet erfaring som bl.a. salgs- og marketingdirektør i den farmaceutiske branche.

- Jeg ville egentlig blot prøve at ”være på den anden side” i en periode, men vi har arbejdet med sindssygt spændende projekter og kunder lige siden, og jeg har virkelig nydt min tid hos Reputation og i bureaubranchen generelt, siger Christian Madsen, der sandsynligvis vil ”tænke internationalt”, når han udstikker en mere konkret fremtidskurs.

Christian Madsen har i forbindelse med sammenlægningen solgt sin minoritetsejerandel i Reputation til Publicis.

Er du så blevet en holden mand?

- Vi har haft en fornuftig aftale, som jeg er godt tilfreds med. Jeg skal dog stadig arbejde for at få tingene til at løbe rundt. Fremtiden må vise, hvor og hvad det bliver med, slutter Christian Madsen.

GÅ IKKE GLIP AF DAGENS VIGTIGSTE NYHEDER. KLIK HER.