Tuborgfondet får til april ny sekretariatschef i skikkelse af den 51-årige Peter Giacomello.

Han kommer fra en stilling som Sponsorship- and Reputation Director i Carlsberg Danmark, og han afløser Anne-Marie Skov, som før årsskiftet meddelte sin fratrædelse fra direktørposten for i stedet at blive bestyrelsesformand i Tuborgfondet. 

Hun oplyser, at ansættelsesudvalget har været igennem en lang og grundig proces med 300 ansøgere, og hun glæder sig til at arbejde tæt sammen med Peter Giacomello og se fondet udvikle sig yderligere:

- Valget faldt på Peter, fordi han har en meget spændende baggrund fra både erhvervsliv og kulturelle organisationer, siger Anne-Marie Skov i en pressemeddelelse.

GÅ IKKE GLIP AF DAGENS VIGTIGSTE NYHEDER - KLIK HER.

Hun tilføjer, at Peter Giacomellos erfaring som bl.a. souschef og stedfortræder for direktøren på spillestedet Vega – og ikke mindst fra stillingen som sponsorchef i Carlsberg Danmark har vejet tungt:

- Han har over årene opbygget et meget stort netværk i både erhvervsliv og civilsamfunds-organisationer, og det passer perfekt til vores strategi.

Afløser ikke på plads endnu

Og for hovedpersonen selv, er det en ”drøm, der går i opfyldelse”:

- Tuborgfondet har været et af mine personlige fyrtårne i forhold til, hvordan vi kan gøre en forskel i samfundet, når gode kræfter, spændende ideer og fondsmidler finder sammen, siger Peter Giacomello og tilføjer:

- Jeg glæder mig meget til at komme i gang med arbejdet og til at bygge videre på det, fondet har udviklet sammen med dygtige kolleger i sekretariatet og samarbejdspartnere. 

GÅ IKKE GLIP AF DAGENS VIGTIGSTE NYHEDER - KLIK HER.

Hos Carlsberg Danmark har man endnu ikke fundet en afløser til posten som sponsorchef.

- Vi kommer til at savne både Peters viden og indsigt, men vi har mange gode kandidater, der kan overtage den vigtige rolle, Peter har haft. Det kunne også være én udefra, men hvem det bliver, kan vi ikke sige noget om endnu, siger siger informationschef Kasper Elbjørn til Markedsføring.

Han tilføjer:

- Personligt bliver det svært at vænne sig til ikke længere at møde Peter hver morgen med kaffe i hånden, et smil på læben og et kæmpe gå-på-mod, man finder hos de færreste. Det er bestemt en gevinst for Tuborgfondet at få en ildsjæl som Peter.

Peter Giacomello tager over i Tuborgfondet 1. april 2019, indtil da varetager Anne-Marie Skov den daglige ledelse. 

Kort om Peter Giacomello

- 2008-2019: Sponsorship- and Reputation Director i Carlsberg Danmark
- 2008: Musiksponsorchef for Tuborg
- 2000-07: Souschef for VEGA
- 2006: Uddannet HD i Organisation og ledelse med retningen Strategi og Virksomhedsudvikling