Orbit Red opruster i den kreative afdeling med Erik Dahlström som ny Senior Art Director.

Han kommer senest fra en stilling som Senior Creative hos Wibroe, Duckert og Partners.

Dahlström, der desuden har erfaring med sig fra Saatchi & Saatchi og JWT, flytter dermed ind hos data-eksperterne på Strøget, der bl.a. løser opgaver for Boxer, Netto og IDdesign (Jysk).

Og her er der glæde over fangsten, siger Creative Director Simon Wooller:

- Erik kender vi fra hans tid på bl.a. Saatchi – så han er hurtigt faldet på plads. Erik er et vigtigt led i at fastholde vores kreative niveau, og han har en proven trackrecord,som man siger, med nationale og internationale priser for både Mazda, Hamley’s og Sprite.

MBA-profil til Nørgård Mikkelsen

Hos MediaCom Beyond Advertising har man måttet sige farvel til Katrine Granholm, som har været kreativ på bureauet gennem tre et halvt år - de seneste to år med titel af kreativ direktør.

Hun kaster fremover sine kreative kræfter ind hos bureauet Nørgård Mikkelsens københavnerkontor – også der som kreativ direktør.

Katrine Granholm er bl.a. – sammen med Dorte Nielsen kendt for bogen ”The Creative Thinker’s Exercise Book”, der også er udkommet på dansk med titlen ”Opgavebog for Kreative Tænkere”.

De to har desuden leveret materiale til nyskabelsen ”The Manual” – et tillæg til awardshowet D&AD’s berømte showcase-bog The Annual, som har til formål at inspirere unge kreative. 

Katrine er desuden en anerkendt underviser – dels på DMJX og senest også som gæstelærer i Art Direction på den nye uddannelse, Contentlinjen.

Nordlið henter kreativ fra TV-kanal

Og så har de atter vokseværk hos Nordlið, som har hentet en ny Senior Art Director ind fra mediabranchen.

Det drejer sig om Thomas Birk Christoffersen, der kommer fra TV 2, hvor han for nylig blev hædret med en Clio Award for promoveringen af TV-serien ”En Fremmed Flytter ind.” 

Han har tidligere arbejdet for bl.a. Politiken, DDB og Isobar.

Kreativ direktør Jesper Isholm siger om ansættelsen:

- Thomas arbejder både meget indsigts- og idédrevet. Jeg har kendt ham, fra da han gik på DMJX, hvor han brillerede med at vinde awards for fremragende kreativt arbejde, og jeg har haft lyst til at ansætte ham lige siden. Nu er det heldigvis lykkedes.