Det dansk/norske filmtalent Kristian Håskjold kommer nu endnu bredere ud med sin prisvindende kortfilm Forever Now, der fik både premiere og hæder ved sidste års SXSW-festival. 
 
Den er nemlig blandt de blot 52 videoer, Vimeo årligt giver eksklusiv internetpremiere som en særlig "Vimeo Staff Pick Premiere" til videosidens over 50 millioner brugere verden over. 
 
Det glæder naturligvis Kristian Håskjold, der kan fortælle, at filmen i løbet af de første 24 timer på Vimeo blev afspillet over 30.000 gange. I skrivende stund har det haft knap 60.000 visninger siden premieren d. 28 februar. Ikke helt ringe for en kortfilm på 18 minutter. 
 
Forever Now er et drama, hvor de to unge skuespillere Frederikke Dahl Hansen og Ferdinand Falsen Hiis spiller et ungt par, der bearbejder enden på deres forhold.  
 
Og ikke mindst den medfølgende smerte ved at tage stoffet MDMA sammen. På godt og ondt udvikler det sig til en følelsesmæssig rutsjebanetur over en weekend, hvor de er isolerede i deres lejlighed.  
 
Otte priser verden over 
 
Forever Now havde premiere på den internationalt anerkendte SXSW filmfestival i fjor, hvor den vandt festivalens Grand Jury Award for Bedste Narrative Kortfilm. Siden da har filmen været udvalgt til 31 festivaler over hele verden og vundet otte priser.  
 
Kristian Håskjold har tidligere instrueret kortfilmene Reception (2014) og Welcome to Paradise (2015), som blev udtaget til flere internationale festivaler, og han var i 2017 nomineret til Adobes Nordic Creative Talent Award. På nuværende tidspunkt studerer han til filminstruktør på filmskolen Super16 i København.
 
Derudover klipper Kristian Håskjold tv-serier og reklamefilm. Det var fx ham, der klippede den prisvindende Ford Danmark reklamefilm "Mistakes", som Mindshare var bureauet bag og Entrance Film producerede.  
 
Du kan se Forever Now her: