Flere end 40.000 iværksættere, it-beslutningstagere, administratorer, specialister og udviklere fra hele verden havde for nylig mulighed for at lægge vejen forbi stand 782 på konferencen IBM Think i Las Vegas.

Her havde konsulenthuset Xact Consulting slået lejr for et par dage. Og dem, der kom på besøg, kunne se sig omgivet af et visuelt univers skabt af det danske bureau WeThink på ganske kort tid.

– Som konsulenter hjælper vi virksomheder og organisationer med at få mest muligt ud af deres it-løsninger, siger Lars Kaare Andersen, partner og CTO i Xact Consulting, der samarbejder med teknologileverandører som IBM omkring udvikling af nye teknologier inden for udviklingsværktøjer. 

– Vi deltog på IBM Think i Las Vegas for at præsentere vores nyeste testværktøj XaTester, som er et unit- og integrationstestværktøj for mainframe. Det er et helt unikt produkt, og modtagelsen af det har været overvældende. 

– Vi stod og var på vej til Las Vegas og havde derfor brug for et bureau, der både skulle have digital indsigt og samtidig være lynhurtige til at eksekvere, da vi jo skulle have identitet, brochure, video og roll-up klar på rekordtid, fortsætter Lars Kaare Andersen.

Arbejder internationalt

Den opgave tilfaldt som nævnt WeThink, der efterhånden har en del erfaring med at arbejde digitalt på tværs af landegrænser.  

Ane Høyer, der er Digital Concept Director hos WeThink, er glad for det resultat, bureauet sendte med Xact til Las Vegas, og hun ser sammen med resten af bureauets digitale team frem til flere opgaver.

– Det har været en superspændende proces både at skabe en identitet for test­værktøjet helt fra bunden og samtidig have det overordnede strategiske sigte for øje. For på den ene side skulle XaTester kunne stå for sig selv og på den anden side samtidig fungere som en integreret del af Xacts CVI. Det har krævet en del research, hvor vi er dykket godt ned i testværktøjets livscyklus og har arbejdet ekstra grundigt med teknologiske indsigter, slutter Ane Høyer.

Tjek den visuelle identitet ud i videoen herunder: