Det københavnske kunstneriske tøjmærke Le Fix, som sidste år blev shortlistet i Cannes for deres film “Club 99.7”, har valgt at gå dokumentarisk til værks i forbindelse med lanceringen af deres SS18 kollektion.

Kollektionen, der går under navnet “Happy Nothing”, er inspireret af ”det simple liv på landet”, og Honeytrap instruktøren Ian Isak fik derfor til opgave at portrættere en gruppe unge, som lever et liv langt fra det, man kender i storbyen.

– Jeg er selv vokset op på landet. Derude hvor man kører markræs, imponerer piger med sin scooter og køber sin første bil, før man er blevet 18, siger Ian Isak.

– Inden vi gik i gang med projektet, glædede jeg mig til igen at bruge en masse tid på landet og dykke ned i et miljø, der altid har fascineret mig. Skildre noget, som folk, der er vokset op i byen, måske har svært ved at sætte sig ind i. Bekræfte og nuancere en masse fordomme og ikke mindst skabe et visuelt og medrivende indblik i en flok unge menneskers liv.

– Jeg er virkelig blevet glad for resultatet og jeg synes vi er kommet i mål med en ærlig film, som indfanger den stemning vi tog ud for at udforske, slutter Ian Isak.

Filmen, der er produceret af Honeytrap, er blevet et medrivende og anderledes bud på en fashion film, som tager udgangspunkt i skildringen af et miljø, man ikke normalt finder i modeverdenen. 

Se filmen her: