I sidste uge meldte CUBE om travlhed, men nu har coronakrisen alligevel fået konsekvenser for influencer-bureauet. 

– Vi har desværre måtte afskedige to en halv medarbejder. Vi er stadig 12 på lønningslisten, og det er jeg taknemmelig for, men kunderne er blevet mere forsigtige de sidste 10 dage, og det er vi selvfølgelig nødt til at tage action på, siger CEO Pernille C. Lotus. 

Hun forklarer videre, at der ikke er nogen af statens hjælpepakker, der kan hjælpe bureauet, da man eksempelvis “og heldigvis” ikke kan se, at man kan sende 30 procent af medarbejderne hjem. 

– Markedet er meget usikkert. Og vi er bare berørt af situationen som så mange andre, siger Pernille C. Lotus.

Nyheden kommer efter hun i sidste uge forklarede, at ”når mange er hjemme, stiger SoMe-trafikken og folk begynder at bruge mere tid på det, vi lever af.”

– For nogle annoncører giver det mening at få noget fedt, underholdende content ud at flyve nu, uden forbrugerne nødvendigvis bliver eksponeret for et køb nu-budskab. Vi er for eksempel lige nu på vej med en branding-kampagne for designer-møbler og hårde hvidevarer, sagde Pernille C. Lotus.

Hvordan hænger det sammen med, at I nu fyrer?

– Vi talte sammen, inden regeringen kom med yderligere tiltag. Og jeg tror bare, at man må sige, at der er ingen, der kan sige, hvad der sker i morgen, siger Pernille C. Lotus og fortsætter: 

– Jeg er ikke flov over, at vi kom med den melding. Og i denne uge har vi haft den femte bedste salgsuge i år. Men der er ting, som er blevet udskudt, og der skulle ligge mange flere deals i pipeline de kommende måneder. Det er vi desværre nødt til at reagere på.

Pernille C. Lotus oplyser, at hun håber, at hun på et tidspunkt kan genansætte de medarbejdere, som er blevet afskediget.